/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Squashkage
Fra : Magit Jensen


Dato : 06-08-08 14:52

Hvad er der i vejen med denne opskrift på squashkage.
Dejen bliver fast som en gærdej

2 æg
100 g farin
150 g sukker
350 g mel
2 tsk vaniljesukker
3 tsk bagepulver
1 tsk salt
3 spsk olie
50 g hakkede hasselnødder
100 g mørk chokolade hakket
400 g revne squash

Mvh Margit



 
 
Tina. (06-08-2008)
Kommentar
Fra : Tina.


Dato : 06-08-08 15:55


"Magit Jensen" <hassellunden@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:4899aca2$0$56783$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Hvad er der i vejen med denne opskrift på squashkage.
> Dejen bliver fast som en gærdej
>
> 2 æg
> 100 g farin
> 150 g sukker
> 350 g mel
> 2 tsk vaniljesukker
> 3 tsk bagepulver
> 1 tsk salt
> 3 spsk olie
> 50 g hakkede hasselnødder
> 100 g mørk chokolade hakket
> 400 g revne squash
>

Mere fedtstof/væske, enten i form af et æg eller to mere, ½-1 dl mælk eller
mere fedtstof, alt efter smag og behag, vil hjælpe på konsistensen.

- Tina




Magit Jensen (06-08-2008)
Kommentar
Fra : Magit Jensen


Dato : 06-08-08 16:17


"Tina." <spørg@mig> skrev i en meddelelse
news:4899bc34$0$56779$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>
> "Magit Jensen" <hassellunden@mail.dk> skrev i en meddelelse
> news:4899aca2$0$56783$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>> Hvad er der i vejen med denne opskrift på squashkage.
>> Dejen bliver fast som en gærdej
>>
>> 2 æg
>> 100 g farin
>> 150 g sukker
>> 350 g mel
>> 2 tsk vaniljesukker
>> 3 tsk bagepulver
>> 1 tsk salt
>> 3 spsk olie
>> 50 g hakkede hasselnødder
>> 100 g mørk chokolade hakket
>> 400 g revne squash
>>
>
> Mere fedtstof/væske, enten i form af et æg eller to mere, ½-1 dl mælk
> eller mere fedtstof, alt efter smag og behag, vil hjælpe på konsistensen.
>
> - Tina
>
>
>Så falder den vel sammen



Tina. (06-08-2008)
Kommentar
Fra : Tina.


Dato : 06-08-08 17:24


"Magit Jensen" <hassellunden@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:4899c063$0$56794$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>

>> Mere fedtstof/væske, enten i form af et æg eller to mere, ½-1 dl mælk
>> eller mere fedtstof, alt efter smag og behag, vil hjælpe på konsistensen.
>>
>> - Tina
>>
>>
>>Så falder den vel sammen
>
>

Nej, ikke med al den bagepulver der er i.

Prøv dig frem

- Tina



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177500
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408509
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste