/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Inspiration: Hvidvinsbraiseret okseskank m~
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 08-07-08 19:57

Kære gruppe!

Efter eksperimentet med den pocherede oksemørbrad var der masser af
lækker okseskank tilbage. Den blev nydt efter at have hvilet og sat
sig i køleskabet natten over sammen med den indkogte braiseringslage
(kogt på grüner veltliner, tørsaltet bacon & urter) samt dampede
forårsløg og sarte gulerødder.

Illustrerede opskrift & forslag til matchende vin:

http://www.bergholt.net/okseskank_hvidvinsbraiseret.html


--
Mvh.
Kasper Bergholt
http://www.bergholts.net (Bergholts opskrifter -- & vine, der matcher)

 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177500
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408509
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste