/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Inspiration: Pocheret oksemørbrad med forå~
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 27-06-08 13:48

Kære gruppe!

Gårsdagen bød på et eksperiment med okseskank og oksemørbrad.
Sidstnævnte er meget varmefølsomt, så jeg forsøgte mig med en
pochering ved omtrent 75 grader i ca. 7 minutter. Den metode kan klart
anbefales. Jeg pocherede i braiseringslage fra tre gode, tykke skiver
okseskank -- som jeg glæder mig til at sætte tændener i i aften.

Opskrift, billeder og forslag til vin her:

http://www.bergholt.net/oksemorbrad_okseskank_foraarsloeg_gulerodder_lys_sauce.html



--
Mvh.

Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net (Bergholts opskrifter. Senest: Pocheret
oksemørbrad)


 
 
Emil (27-06-2008)
Kommentar
Fra : Emil


Dato : 27-06-08 21:58

Kasper Bergholt <mxnxgx@tiscali.dk> wrote:

>Kære gruppe!
>Opskrift, billeder og forslag til vin her:
>http://www.bergholt.net/oksemorbrad_okseskank_foraarsloeg_gulerodder_lys_sauce.html

Hej Kasper

Jeg savner mulihed for at svare dig (email) på andet end hvad direkte
angår madlavning, som iøvrigt vil ske her i gruppen.


m.v.h. Emil

Kasper Bergholt (28-06-2008)
Kommentar
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 28-06-08 05:52

On Fri, 27 Jun 2008 22:58:00 +0200, Emil <emilsen@nowhere.invalid>
wrote:

>Kasper Bergholt <mxnxgx@tiscali.dk> wrote:
>
>>Kære gruppe!
>>Opskrift, billeder og forslag til vin her:
>>http://www.bergholt.net/oksemorbrad_okseskank_foraarsloeg_gulerodder_lys_sauce.html
>
>Hej Kasper
>
>Jeg savner mulihed for at svare dig (email) på andet end hvad direkte
>angår madlavning, som iøvrigt vil ske her i gruppen.

Hej Emil!

Hvis du udbytter x'erne i min mail-adresse henholdsvis 'e', 'a' og
'e', bliver den valid.

Alternativt kan du skrive til:

(mit fornavn) @ mit domænenavn.net


---
Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net (Bergholts opskrifter)

fix (28-06-2008)
Kommentar
Fra : fix


Dato : 28-06-08 08:37

Kasper Bergholt wrote:
> On Fri, 27 Jun 2008 22:58:00 +0200, Emil <emilsen@nowhere.invalid>
> wrote:
>
>> Kasper Bergholt <mxnxgx@tiscali.dk> wrote:
>>
>>> Kære gruppe!
>>> Opskrift, billeder og forslag til vin her:
>>> http://www.bergholt.net/oksemorbrad_okseskank_foraarsloeg_gulerodder_lys_sauce.html
>>
>> Hej Kasper
>>
>> Jeg savner mulihed for at svare dig (email) på andet end hvad direkte
>> angår madlavning, som iøvrigt vil ske her i gruppen.
>
> Hej Emil!
>
> Hvis du udbytter x'erne i min mail-adresse henholdsvis 'e', 'a' og
> 'e', bliver den valid.
>
> Alternativt kan du skrive til:
>
> (mit fornavn) @ mit domænenavn.net
>
Hej Kasper

Det anses for pænest at spørgsmål stillet i en gruppe besvares i en
gruppe. -at der så i sammenhængen kan dannes personlige kontakter til et
videre førløb, er helt fint.
Ellers ville grupperne jo hurtigt fyldes med spørgsmål, og ingen svar, og
det bliver 3' parterne (som er langt de fleste) jo ikke klogere af.

finn
--
- viden er jo i modsætning til lagkager det eneste som bliver
større og bedre af at blive delt!



Emil (28-06-2008)
Kommentar
Fra : Emil


Dato : 28-06-08 09:53

"fix" wrote:

>Det anses for pænest at spørgsmål stillet i en gruppe besvares i en
>gruppe. -at der så i sammenhængen kan dannes personlige kontakter til et
>videre førløb, er helt fint.
>Ellers ville grupperne jo hurtigt fyldes med spørgsmål, og ingen svar, og
>det bliver 3' parterne (som er langt de fleste) jo ikke klogere af.

Hej Finn

Du har ganske ret.
Men jeg vil stille et spørgsmål til Kasper, som intet har med
mad+drikke at gøre; så derfor.


m.v.h. Emil

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408925
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste