/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Drak for 550.00 kr.
Fra : Janus Høi


Dato : 19-07-01 21:29

Jeg har lige siddet på toilettet og bladret lidt skødesløst i et B.T. fra
den 8. Juli.

Her fandt jeg følgende lille skrift:

<Citat>
Seks gæster på restaurant Petrus i London fik en regning på 44.007 pund
(550.00 kr.). Men så havde også fået nogle af verdens allerfineste vine,
bl.a. Chateau Petrus Claret fra 1945, 1946 og 1947. Desuden inkluderede
regningen en dessertvin, Chateau d'Yquem fra 1900, til 9.200 (114.00 kr.).
De seks fik også et glas champagne hver, 10 flasker vand og to flasker
Kronenbourg øl. Middagen var gratis.
</Citat>

Hvad mon det er for folk der gør den slags?
Det lyder i hvert fald noget ekstravagant.

--
Janus_Høi
What is the difference between a pregnant woman and a lightbulp?
- You can unscrew a lightbulp!




 
 
Per K. Nielsen (19-07-2001)
Kommentar
Fra : Per K. Nielsen


Dato : 19-07-01 21:49

On Thu, 19 Jul 2001 22:29:04 +0200, "Janus Høi" <hoi@ØØØjagi.com>
wrote:

>Hvad mon det er for folk der gør den slags?

Jeg ville ikke tøve et sekund, havde jeg pengene.

Janus Høi (19-07-2001)
Kommentar
Fra : Janus Høi


Dato : 19-07-01 21:49


"Per K. Nielsen" <pnielsen@image.dk> skrev i en meddelelse
news:CIH57.3540$Qn.249407@news000.worldonline.dk...
> On Thu, 19 Jul 2001 22:29:04 +0200, "Janus Høi" <hoi@ØØØjagi.com>
> wrote:
>
> >Hvad mon det er for folk der gør den slags?
>
> Jeg ville ikke tøve et sekund, havde jeg pengene.

Hvis jeg havde 550.000,- ville jeg tøve meget. men havde jeg 3.5 milliarder
ville jeg nok ikke.

--
J@nus_Høi
What is the difference between a pregnant woman and a lightbulp?
- You can unscrew a lightbulp!




Per K. Nielsen (19-07-2001)
Kommentar
Fra : Per K. Nielsen


Dato : 19-07-01 22:03

On Thu, 19 Jul 2001 22:49:00 +0200, "Janus Høi" <hoi@ØØØjagi.com>
wrote:

>> Jeg ville ikke tøve et sekund, havde jeg pengene.
>
>Hvis jeg havde 550.000,- ville jeg tøve meget. men havde jeg 3.5 milliarder
>ville jeg nok ikke.

Klart. Jeg mente: Havde jeg penge nok til at kunne tillade mig
den slags.

"-=>[bo88er] (19-07-2001)
Kommentar
Fra : "-=>[bo88er]


Dato : 19-07-01 23:51


"Janus Høi" <hoi@ØØØjagi.com> skrev i en meddelelse
news:ruH57.3501$Qn.248487@news000.worldonline.dk...

> Seks gæster på restaurant Petrus i London fik en regning på 44.007 pund
> (55.000 kr.). ....



Det kunne have været sjovt også at høre menuen, den har næppe bare stået på
fiskefilet og pommes frites



Peter Westh (20-07-2001)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 20-07-01 09:08

"-=>[bo88er]<=-" <bobber22@hushmail.com> skrev i en meddelelse
news:3b576384$0$264$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Det kunne have været sjovt også at høre menuen, den har næppe bare stået

> fiskefilet og pommes frites

Her er nogle af mulighederne, fra Restaurantens hjemmeside, Lad mundvandet
flyde!

(adressen er http://www.petrus-restaurant.com/menu.htm., men den er vist
nede, så følgende er kopieret fra Google.)


MVH

Peter

****
£26.00 - menuer:

Carpaccio of tuna, artichokes and frisée salad, Parmesan cheese, soja
vinaigrette

Roast corn-fed chicken, confit garlic, shallots, sautéed cèpes, Madeira jus

French Cheeses or Vanilla Crème brulée, served with roasted strawberries and
plums, almond biscuit, strawberry sorbet

~


Pressed terrine of game and sweetbreads with a game jus vinaigrette, toasted
brioche

Braised fillet of brill with crab ravioli, cos lettuce, gnocchi, asparagus,
velouté of crab

French Cheeses Or Bitter chocolate tart with caramel ice cream


***

Tre retter for £45.00:



Salad of pan-fried sweetbreads, pickled vegetables, new potatoes, soya
vinaigrette

Pressed terrine of foie gras, duck and cabbage garnished with pickled
onions, baby leeks, truffle dressing

Sautéed scallops with tortellini of leek and onion, ginger and horseradish
cream

Ballottine of confit foie gras with celeriac and apple salad, baby
artichokes, sliced truffle, cream vinaigrette

Pan-fried red mullet served with marinated peppers, confit of new potatoes
with tapenade and a reduction of tomato and mussel stock

Ravioli of lobster with sautéed langoustine on celeriac purée, asparagus,
shellfish vinaigrette

Velouté of green lentils, sautéed scallops and marjoram,wild mushrooms and
truffle

Tian of crab and caviar aubergine, frisée and herb salad, Osietra caviar,
tomato gazpacho (Supplement £8.00)

~

Roasted sea bass with sautéed artichokes, asparagus, lemon confit, vanilla
sauce

Roasted fillet of turbot with brandade of salt cod, braised fennel, red wine
sauce

Fillet of salmon roasted on crushed new potatoes, tomatoes and basil
vinaigrette

Braised halibut served with caramelised orange chicory sautéed girolles and
Sauternes sauce

Breast of Gressingham duck with choucroute, braised root vegetables, duck
jus

Canon of lamb served with potato fondant, braised onions, shallots purée,
tarragon jus

Saddle of venison, sautéed cèpes and baby spinach, potato galette, Madeira
truffle jus

Braised pork belly, roasted shallots and wild mushrooms, truffle pommes
mousseline, braising jus


****
Seks retter for £55:


Tortellini of lobster with julienne of mange-tout, wild mushroom and a
lobster consommé

Ballottine of foie gras confit with celeriac and apple salad, baby
artichokes, sliced truffle, cream vinaigrette

Pan-fried salmon with glazed salsify and a shellfish bisque

Canon of lamb with baby onions, fried aubergine and black olives, basil jus.
Or: Saddle of venison, sautéed cèpes and baby spinach, potato galette,
Madeira truffle jus

French cheeses (£6 supplement)

Lemongrass crème brulée

Peach soufflé with roasted peach, red fruit jus and a warm vanilla madeleine





Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408878
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste