Ellers prøv at grille andebrystet - det er virkelig godt.
Men pas på når du griller skindsiden - fedtet drypper ned på kullene - og så
står der pludselig flammer op omkring kødet.
Den skal ha' ca. lige så længe som på stegepanden - evt. kortere - men prøv
dig frem - det afhænger jo også af hvor meget FUT der er på grilen.
Per
Jan Boegh skrev i meddelelsen <9j46hg$sda$1@news.net.uni-c.dk>...
>"Kat" <katras@REMOVETHISofir.dk> wrote in message
>news:3b55635d$0$301$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
>
>> Søren skrev:
>> > Er der nogen, der har en super lækker opskrift på tilberedning
>> af og
>> > tilbehør til Berberie andebryst?
>>
>> Jeg synes, at nedenstående er utroligt lækkert!
>>
http://www.karoline.dk/visopskrift.asp?id=182
>
>Meget enig - dog har jeg droppet smørret og benytter alene det fedt
>andebrysterne afgiver ved stegningen. Og så foretrækker jeg at stege knap
så
>lang tid - ca 12 minutter på fedtsiden først og så en ca. 8 minutter på
>kødsiden bagefter. Herved bliver andebrystet rosa (er forholdsvis afslappet
>mht. salmonella - især med en filet, der ikke er i nærheden af knogler og
>indmad).
>Retten kan være svær at sætte vin til - god bourgogne passer,
bordeaux-typer
>slet ikke. Prøv eventuelt med en oversøisk Pinot Noir.
>
>mvh
>Jan
>