/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Klasse-restaurant i Paris
Fra : Gryffe


Dato : 06-04-08 21:44

Sidder paa Hotel Duqusne og vil gerne have lidt input til at vaelge en
*god* restaurant tirsdag eller onsdag - i gastronomiens hovedstad er
det svaert! :)

Een hvor der baade bliver kaelet for opfindsom mad (vinen er ikke saa
vigtig), og portionerne ikke er smaa som taendstik-aesker...

Er villig til at bruge 500 til max. 1000 pr. person - raekker det til
f.eks. en Michelin-stjerne; og er det et godt kriterium?? (Ligger vist
ikke on-line?).. Paa forhaand tak.

--
Mvh. Gryffe

 
 
Ukendt (06-04-2008)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 06-04-08 21:57

Gryffe wrote:
> Sidder paa Hotel Duqusne og vil gerne have lidt input til at vaelge en
> *god* restaurant tirsdag eller onsdag - i gastronomiens hovedstad er
> det svaert! :)
>
> Een hvor der baade bliver kaelet for opfindsom mad (vinen er ikke saa
> vigtig), og portionerne ikke er smaa som taendstik-aesker...
>
> Er villig til at bruge 500 til max. 1000 pr. person - raekker det til
> f.eks. en Michelin-stjerne; og er det et godt kriterium?? (Ligger vist
> ikke on-line?).. Paa forhaand tak.
>

Manray

Anders Halskov-Jense~ (08-04-2008)
Kommentar
Fra : Anders Halskov-Jense~


Dato : 08-04-08 05:46


"Gryffe" <nospam.please@invalid> skrev i en meddelelse
news:47f93603$0$2109$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Sidder paa Hotel Duqusne og vil gerne have lidt input til at vaelge en
> *god* restaurant tirsdag eller onsdag - i gastronomiens hovedstad er
> det svaert! :)
>
> Een hvor der baade bliver kaelet for opfindsom mad (vinen er ikke saa
> vigtig), og portionerne ikke er smaa som taendstik-aesker...
>
> Er villig til at bruge 500 til max. 1000 pr. person - raekker det til
> f.eks. en Michelin-stjerne; og er det et godt kriterium?? (Ligger vist
> ikke on-line?).. Paa forhaand tak.
>
> --
> Mvh. Gryffe


Jeg tager ofte på Les Papilles, menu til ca. 30 euro og vin til udsalgspris,
læs bl.a her
http://www.davidlebovitz.com/archives/2006/10/les_papilles_re.html

Ellers er Triporteur i Rue Danzig (4, tror jeg)også supergod, ligeså er
L'Avant Goût: 26, rue Bobilot, 13th (01 53 80 24 00) Métro: Place d'Italie,
men det er ikke nemt at få bord.


Anders

http://spisdrik.blogspot.com
www.vinkritik.dk



Thomas Jeppesen (08-04-2008)
Kommentar
Fra : Thomas Jeppesen


Dato : 08-04-08 21:38

Lidt sent men.....

Le Train Bleu - 1. sal på togstationen Gare de Lyon
http://www.le-train-bleu.com/uk/navigation.htm

Helt fantastiske omgivelser http://www.le-train-bleu.com/uk/galerie.htm

Maden er også god

Dagen efter en god middag kræver maven som regel mere. Måske lidt for den
søde tand http://www.laduree.fr/index_en.htm - Skræmmende dyrt men meget
godt "Konditori".

God tur - uanset hvor den går hen!!

Mvh
Thomas


"Gryffe" <nospam.please@invalid> skrev i en meddelelse
news:47f93603$0$2109$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Sidder paa Hotel Duqusne og vil gerne have lidt input til at vaelge en
> *god* restaurant tirsdag eller onsdag - i gastronomiens hovedstad er
> det svaert! :)
>
> Een hvor der baade bliver kaelet for opfindsom mad (vinen er ikke saa
> vigtig), og portionerne ikke er smaa som taendstik-aesker...
>
> Er villig til at bruge 500 til max. 1000 pr. person - raekker det til
> f.eks. en Michelin-stjerne; og er det et godt kriterium?? (Ligger vist
> ikke on-line?).. Paa forhaand tak.
>
> --
> Mvh. Gryffe



Simon (16-04-2008)
Kommentar
Fra : Simon


Dato : 16-04-08 15:47

Tak for svarene - Gryffe postede det oprindelige spm. på mine vegne...


Kom ikke på nogen af de foreslåede - Gare de Lyon ser ellers meget flot og
lokkende ud på billeder! Og €48 for tre retter er jo ikke så slemt...


Vil kort nævne hvad vi så besøgte (alle sammen i 7. arrondissement ikke
langt fra Eiffel-tårnet, og til små €35 for tre retter), nogle med
inspiration fra http://www.patriciawells.com/paris/ptables-bistros.htm:

_7eme Vin_ .. Middelgo bistro, ikke noget særligt.

_l'Agassin_ .. Lille lokale, halvtomt. Snegle, kalvenyrer i sennepsovs
(kom kun med grønt som tilbehør, kartoffeltern havde været en del af
forretten), og praline parfait - tror jeg nok... Alt smagte rigtig godt.

_Chez les Anges_ .. Nyindrettet og ret stort, lidt smart,
super-imødekommende personale. Maden præsenteres flot, velsmagende uden at
ligefrem at eksplodere i spændende nuancer. Bl.a. kanin-terrine, fisk og
baba m. rom (skøn dessert!).

_l'Ami Jean_ .. Har åbenbart lige været i avisen, fortalte hotel"fatter"
os, så var tæt på alt optaget hver aften. Det kunne vi godt mærke på
betjeningen, som virkede lidt trætte og succes-ramte! Maden god, jeg fik
kalve-brisler som var meget fine og delikate i smagen.


--
Simon | __o
Men are from here, and women | _`\ \_
are from way the hell over there. | (_)/ (_)



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste