>>
>>
> prøv at søge efter Cantuccini, så har du nok mere held med at finde
> det. Cantuccini er en "småkage" fra Toscana smager helt fantastisk.
> Ghiottini er mig bekendt blot en kommerciel udgave af selvsamme fra
> firmaet Ghiott.
>
>
> --
> Kim Schulz | Need a Content Management System for your website? Go
> Geek by nature | get Fundanemt at :
http://www.fundanemt.com New
> schulz.dk | version out now!
>
Tak Kim
Cantuccini
Biscotti di prato.
Du skal bruge:
4 piskede æg, 500 g. hvedemel, 500 g. sukker, en lille skefuld skrabbet
vanilie, en lille skefuld reven appelsinskræl, 1/2 tsk bagepulver, 250 g.
mandler og 150 g. pinjekerner.
Sådan gør du:
Varm ovnen til 190 grader.
Lav en lille bunke med mel, bagepulver og sukker og kom æggene i midten. Kom
også appelsinskræl og vanilie og arbejd godt dejen.
Kom mandlerne i ovnen i et par minuter.
Kom mandlerne og pinjekernerne ind til dejen og vend dem godt ind.
Lav lange pølser med dejen og bag dem i ovnen i ca. 15 minuter. Tag dem ud
og sker dem i 1 cm. tykke fingre, så bag dem færdige i ovnen ca. 25 minuter,
til de er brune.
Disse hårde buscuitter holder sig i månedsvis i tætsluttende glas og
forvandles nærmest på magisk vis til den lækreste dessert når de dyppes i
vin santo. Men hvis du ikke kan skaffe vin santo, kan du bruge en god sød
sherry, eller en Málaga moscatel i en ordentlig kvalitet.
Hilsen
Hans