"Jakob Griffel" <NOPEgriffel@NOPENOPEprivat.dk> skrev i en meddelelse
news:47f347e5$0$90275$14726298@news.sunsite.dk...
> Hej med jer
>
> I går har jeg haft en ribbensteg i ovnen, og i aften vil vi gerne spise
> resten.
> Hvordan opvarmes sådan en fætter
> bedst? Kan den blive lige så god igen (jeg tænker på sværen)?
> Hvor varm skal ovnen være for at den ikke bliver for tør?
>
Hej
Hvis ikke det er for sent
Så ville jeg varme stegen i mikroovnen ved svag effekt, men i længere tid,
du kan måle temperaturen med stegetermometer. På den måde undgår du
udtørring, som er problemet med alm. ovn, da den skal varmes i meget lang
tid inden den er varm inden i.
Til slut giver du den varme steg en gang grill, dette tror jeg får sværen
til at boble op på ny!
Velbekomme.
--
Langgaard
www.megapixels.dk