/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Genopvarme ribbensteg/kamsteg?
Fra : Jakob Griffel


Dato : 02-04-08 09:49

Hej med jer

I går har jeg haft en ribbensteg i ovnen, og i aften vil vi gerne spise
resten.
Hvordan opvarmes sådan en fætter
bedst? Kan den blive lige så god igen (jeg tænker på sværen)?
Hvor varm skal ovnen være for at den ikke bliver for tør?

Håber i kan hjælpe mig med et tip eller to.


--
Hilsen Jakob



 
 
Jens Bruun (02-04-2008)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 02-04-08 10:33

"Jakob Griffel" <NOPEgriffel@NOPENOPEprivat.dk> skrev i en meddelelse
news:47f347e5$0$90275$14726298@news.sunsite.dk

> Håber i kan hjælpe mig med et tip eller to.

Sprød svær igen kan du godt glemme. Smid stegen i ovnen ved ca. 80 grader i
en times tid eller to, så er den nogenlunde fin igen.

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



marlene (02-04-2008)
Kommentar
Fra : marlene


Dato : 02-04-08 11:22



> bedst? Kan den blive lige så god igen (jeg tænker på sværen)?
> Hvor varm skal ovnen være for at den ikke bliver for tør?> --
> Hilsen Jakob
>kender ikke fidusen til sprød svær ved genopvarmning,
jeg plejer at skære sværen af og gemme den særskilt i bagepapir/madpapir,
sådan gemmer du en lækker kold svær.



Jakob Griffel (02-04-2008)
Kommentar
Fra : Jakob Griffel


Dato : 02-04-08 15:19

> jeg plejer at skære sværen af og gemme den særskilt i bagepapir/madpapir,
> sådan gemmer du en lækker kold svær.

Hmm, det må jeg jo så huske næste gang. Det er lidt sent nu...
Men tak for tippet - det er jo sværen der er det bedste...

--
Hilsen Jakob



Hauge (02-04-2008)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 02-04-08 15:23

Hejsa
Jakob Griffel wrote:
> Hvordan opvarmes sådan en fætter
> bedst? Kan den blive lige så god igen (jeg tænker på sværen)?
> Hvor varm skal ovnen være for at den ikke bliver for tør?

Jeg plejer at skære stegen i skiver, og svagt-stege den på panden, så synes
jeg den bliver bedst. Sværen tager jeg af og steger i olie på panden, inden
jeg steger kødet. Så er der også sprøde svær.

Mvh Hauge



Leif Langgaard (02-04-2008)
Kommentar
Fra : Leif Langgaard


Dato : 02-04-08 15:48

"Jakob Griffel" <NOPEgriffel@NOPENOPEprivat.dk> skrev i en meddelelse
news:47f347e5$0$90275$14726298@news.sunsite.dk...
> Hej med jer
>
> I går har jeg haft en ribbensteg i ovnen, og i aften vil vi gerne spise
> resten.
> Hvordan opvarmes sådan en fætter
> bedst? Kan den blive lige så god igen (jeg tænker på sværen)?
> Hvor varm skal ovnen være for at den ikke bliver for tør?
>

Hej

Hvis ikke det er for sent

Så ville jeg varme stegen i mikroovnen ved svag effekt, men i længere tid,
du kan måle temperaturen med stegetermometer. På den måde undgår du
udtørring, som er problemet med alm. ovn, da den skal varmes i meget lang
tid inden den er varm inden i.
Til slut giver du den varme steg en gang grill, dette tror jeg får sværen
til at boble op på ny!

Velbekomme.

--
Langgaard
www.megapixels.dk





Steen Lund Hansen (02-04-2008)
Kommentar
Fra : Steen Lund Hansen


Dato : 02-04-08 17:32


> bedst? Kan den blive lige så god igen (jeg tænker på sværen)?

Du kan få sværen sprød hvis du varmer den nogle minutter i
mikrobølgeovnen. Den bliver helt sprød, men jeg synes ikke den bliver så
god, som når den nystegt.

-Steen Hansen, Aalborg

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408521
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste