/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
rosenkål når det er bedst
Fra : marlene


Dato : 08-03-08 07:59

synes vi-
bland 1 del citronsaft i 3-4 dele olivenolie, drys lidt kryddersalt i. jeg
bruger spiseske til en 3/4 pk rosenkål.
kålene renses og fint snittes , koges ikke.
5-8 soltørredet tomater snittes og tilsættes.
rist en håndfuld solsikkefrø og bland i.

det er pærenemt, og smager fantastisk.
spiser det til alt kød, og som ren frokost.

malene



 
 
Ole Larsen (08-03-2008)
Kommentar
Fra : Ole Larsen


Dato : 08-03-08 09:19

marlene skrev:
> synes vi-
> bland 1 del citronsaft i 3-4 dele olivenolie, drys lidt kryddersalt i. jeg
> bruger spiseske til en 3/4 pk rosenkål.
> kålene renses og fint snittes , koges ikke.
> 5-8 soltørredet tomater snittes og tilsættes.
> rist en håndfuld solsikkefrø og bland i.
>
> det er pærenemt, og smager fantastisk.
> spiser det til alt kød, og som ren frokost.
>
> malene
>
>
Lyder spændende, skal prøves.
En anden anvendelse:
hakkes groft (ukogt) med løg og iblandes fiskefars + _lidt_ karry. Der
skal så meget i farsen at dellerne skal formes ved at blive klemt sammen
som lavede man snebolde. Steges/pande koges af med 18% creme
fraiche/pasta til

--
-and gallantly handed her my very last piece of gum-
---------------------------------------------
http://olelarsen.eu/84/index.html

Kent Oldhøj (08-03-2008)
Kommentar
Fra : Kent Oldhøj


Dato : 08-03-08 09:50

"marlene" <rin@nyk.dk> wrote in
news:8245b$47d23933$5293edcd$25830@news.arrownet.dk:

> det er pærenemt, og smager fantastisk.
> spiser det til alt kød, og som ren frokost.

Skal da prøves!

Når jeg vil ha' rosenkål på den nemme måde, tager jeg hele rosenkål og
rister på en pande med smør. Drysser med lidt salt og høvler frisk parmesan
ud over.

marlene (09-03-2008)
Kommentar
Fra : marlene


Dato : 09-03-08 19:33


"Kent Oldhøj" <oldhoj@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:Xns9A5B64205C4EFkentoldhoj@oldhoj.dk...
> "marlene" <rin@nyk.dk> wrote in
> news:8245b$47d23933$5293edcd$25830@news.arrownet.dk:
>
>> det er pærenemt, og smager fantastisk.
>> spiser det til alt kød, og som ren frokost.
>
> Skal da prøves!
>
> Når jeg vil ha' rosenkål på den nemme måde, tager jeg hele rosenkål og
> rister på en pande med smør. Drysser med lidt salt og høvler frisk
> parmesan
> ud over.

den er også nem og god at spise, den anden er bare lige lidt mere delikat.



Frank Løkkegaard (10-03-2008)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 10-03-08 09:56

"marlene" <rin@nyk.dk> on søndag 9. marts 2008 at 19:32 +0100 wrote:
>den er også nem og god at spise, den anden er bare lige lidt mere
>delikat.

Vi bruger tit dampede rosenkål som tilbehør til diverse kødretter - er
godt til det meste stegte oksekød, kalv osv.

--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311





Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408521
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste