/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Forskel skårne og knækkede rugkerner?
Fra : Jakob Griffel


Dato : 13-02-08 10:04

Hej

Jeg har en opskrift hvor jeg skal bruge skårne rugkerner, men nede i den
lokale Kvickly fandt jeg kun knækkede rugkerner, så dem prøver jeg i første
omgang at bage brødet med. Men hvad er forskellen helt nøjagtigt?

--
Hilsen Jakob



 
 
Klaus Alexander Seis~ (13-02-2008)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 13-02-08 10:44

Jakob Griffel skrev:

> Jeg har en opskrift hvor jeg skal bruge skårne rugkerner,
> men nede i den lokale Kvickly fandt jeg kun knækkede rug-
> kerner, så dem prøver jeg i første omgang at bage brødet
> med. Men hvad er forskellen helt nøjagtigt?

Hvis man ser de to produkter side om side, er man ikke i tvivl om
forskellen: knækkede rugkerner er knuste (gruttede), og skårne er
skåret i pæne stykker.

Smagsmæssigt er der næppe den store forskel om man bager af skårne
eller knækkede rugkerner (omend der kan være grund til at tro at
rugbrød bagt med knækkede kerner og surdej vil blive en anelse mere
syrligt end hvis det var bagt med skårne), men hvis jeg har valget,
bruger jeg altid de skårne, idet de giver brødet et pænere udseende.

Mvh,

--
Klaus Alexander Seistrup
http://klaus.seistrup.dk/

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste