/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Inspiration: Biksemad a la Rhône
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 12-02-08 19:57

Kære gruppe!

Eksperimentet med tyndstegsfilet og rødbede & Zweigelt fra Østrig var
der en del tyndstegsfilet tilbage. Jeg har aldrig været glad for
traditionel dansk biksemad, så jeg lavede en rødvinsbaseret version -
på en flaske Beaumes-de-Venise (Côtes-du-Rhône) på tilbud til en flad
halvtredser - med skalotteløg, røget flæsk & aspargeskartofler i
andefedt og timian til.

Opskrift & billeder her:

http://www.bergholt.net/biksemad_rhone.html


--
Mvh.

Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net (På vej: Club sandwich de luxe - m. confiteret
kalkunlår, tørsaltet bacon, spæde salater, tomat & karrydressing).


 
 
3140 Abildgaard (14-02-2008)
Kommentar
Fra : 3140 Abildgaard


Dato : 14-02-08 20:17

Kasper Bergholt wrote:
> Kære gruppe!
>
> Eksperimentet med tyndstegsfilet og rødbede & Zweigelt fra Østrig var
> der en del tyndstegsfilet tilbage. Jeg har aldrig været glad for
> traditionel dansk biksemad, så jeg lavede en rødvinsbaseret version -
> på en flaske Beaumes-de-Venise (Côtes-du-Rhône) på tilbud til en flad
> halvtredser - med skalotteløg, røget flæsk & aspargeskartofler i
> andefedt og timian til.
>
> Opskrift & billeder her:
>
> http://www.bergholt.net/biksemad_rhone.html

Jeg holder meget af dine opskrifter, men ville ønske du postede dem her -
evt med link. Så slipper man for at skulle forlade usenet og copypaste, hvis
man ønsker at diskutere opskriften. . . hvilket netop er usenets styrke!

--
|¨ ¨ ¨ ¨ ¨¨ Torben
|
[OO]
<>'



Andersen (17-02-2008)
Kommentar
Fra : Andersen


Dato : 17-02-08 06:53

>> Eksperimentet med tyndstegsfilet og rødbede & Zweigelt fra Østrig var
>> der en del tyndstegsfilet tilbage. Jeg har aldrig været glad for
>> traditionel dansk biksemad, så jeg lavede en rødvinsbaseret version -
>> på en flaske Beaumes-de-Venise (Côtes-du-Rhône) på tilbud til en flad
>> halvtredser - med skalotteløg, røget flæsk & aspargeskartofler i
>> andefedt og timian til.
>>
>> Opskrift & billeder her:
>>
>> http://www.bergholt.net/biksemad_rhone.html
>
> Jeg holder meget af dine opskrifter, men ville ønske du postede dem her -
> evt med link. Så slipper man for at skulle forlade usenet og copypaste,
> hvis man ønsker at diskutere opskriften. . . hvilket netop er usenets
> styrke!

Jeg syntes det er fantastisk at manden ligger så stort et arbejde i at
skrive og
lave billedserier (som han ikke kan vedlægge her i denne gruppe) og med et
link så kan det da ikke være nemmere.

-Andersen



Kasper Bergholt (17-02-2008)
Kommentar
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 17-02-08 16:37

On Sun, 17 Feb 2008 06:53:24 +0100, "Andersen"
<hean2007FJERN@GMail.com> wrote:

>>> Eksperimentet med tyndstegsfilet og rødbede & Zweigelt fra Østrig var
>>> der en del tyndstegsfilet tilbage. Jeg har aldrig været glad for
>>> traditionel dansk biksemad, så jeg lavede en rødvinsbaseret version -
>>> på en flaske Beaumes-de-Venise (Côtes-du-Rhône) på tilbud til en flad
>>> halvtredser - med skalotteløg, røget flæsk & aspargeskartofler i
>>> andefedt og timian til.
>>>
>>> Opskrift & billeder her:
>>>
>>> http://www.bergholt.net/biksemad_rhone.html
>>
>> Jeg holder meget af dine opskrifter, men ville ønske du postede dem her -
>> evt med link. Så slipper man for at skulle forlade usenet og copypaste,
>> hvis man ønsker at diskutere opskriften. . . hvilket netop er usenets
>> styrke!
>
>Jeg syntes det er fantastisk at manden ligger så stort et arbejde i at
>skrive og
>lave billedserier (som han ikke kan vedlægge her i denne gruppe) og med et
>link så kan det da ikke være nemmere.
>
>-Andersen
>

Tak for de pæne ord!

Jeg skulle også mene, at det er til at overkomme at veksle mellem
vinduerne, om nødvendigt...

--
Mvh.

Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net (Mad & vin - Østrig & Rhône)


Kasper Bergholt (17-02-2008)
Kommentar
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 17-02-08 16:29

On Thu, 14 Feb 2008 20:16:36 +0100, "3140 Abildgaard"
<FJERNpialykke@get2net.dk> wrote:

>Kasper Bergholt wrote:
>> Kære gruppe!
>>
>> Eksperimentet med tyndstegsfilet og rødbede & Zweigelt fra Østrig var
>> der en del tyndstegsfilet tilbage. Jeg har aldrig været glad for
>> traditionel dansk biksemad, så jeg lavede en rødvinsbaseret version -
>> på en flaske Beaumes-de-Venise (Côtes-du-Rhône) på tilbud til en flad
>> halvtredser - med skalotteløg, røget flæsk & aspargeskartofler i
>> andefedt og timian til.
>>
>> Opskrift & billeder her:
>>
>> http://www.bergholt.net/biksemad_rhone.html
>
>Jeg holder meget af dine opskrifter, men ville ønske du postede dem her -
>evt med link. Så slipper man for at skulle forlade usenet og copypaste, hvis
>man ønsker at diskutere opskriften. . . hvilket netop er usenets styrke!

Hej Abildgaard!

Jeg kan se, hvad du mener, men jeg tror ikke, jeg vil følge dit
forslag.

Dels fordi billedmaterialet vil ryge, som Andersen tidligere har
påpeget. Udover billederne vil overskrifter og links også give noget
formatteringsarbejde.

Jeg betragter webversionen som det primære - og usenet-indlæg som
noget sekundært.

Webbet er mere fleksibelt - materialemæssigt såvel som
redigeringsmæssigt. Jeg kan fra gamle opskrifter linke til nye og
omvendt. Jeg kan redigere gentagne fejl med search &
replace-funktioner, jeg kan tagge billeder, osv.

Ang. copy-paste og diskussion af opskrifterne så synes jeg ikke mine
opsrkifter/inspirationsforslag generelt giver anledning til de store
diskussioner (måske med undtagelse af fortolkningen af risalamande).

Ang. citering så vil jeg mene, at det er lige så hurtigt at copy-paste
de relevante passager fra webbet, som det er at fraklippe de
irrelevante passager, der ville være, hvis jeg serverede hele
tekstversionen hér i dette medie.

Afslutningsvis har jeg en formodning om, at nogle læsere måske vil
synes at fuldteksten for hver enkelt opskrift vil blive for meget af
det gode.

--
Mvh.

Kasper Berghol
http://www.bergholt.net (Mad & Vin - særligt Østrig & nordlig Rhône)

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408926
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste