/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Stanniol til madlavning
Fra : Karoline


Dato : 05-02-08 10:19

Hejsa

hvordan er det nu med stanniol i madlavning..... jeg menes at have hørt at
den ene side mat/blank holder maden varm og den anden steger maden (men
stadig mildt).

Men hvilken side gør hvad??



 
 
hago@dcs.qmul.ac.uk (05-02-2008)
Kommentar
Fra : hago@dcs.qmul.ac.uk


Dato : 05-02-08 04:32

On Feb 5, 9:19 am, "Karoline" <slet-ing...@mail.her> wrote:
> Hejsa
>
> hvordan er det nu med stanniol i madlavning..... jeg menes at have hørt at
> den ene side mat/blank holder maden varm og den anden steger maden (men
> stadig mildt).
>
> Men hvilken side gør hvad??

Det goer ingen forskel:

http://www.alcoa.com/reynoldskitchens/en/faq_detail.asp?info_page_id=743&prod_id=1789&cat_id=1337

Reynolds er det mest populaere maerke af den slags i USA (derfor har
de ikke noedvendigvis ret!). For nogle aar siden foretog de
ekspriement i deres testkoekken: de sammenlignede simpelthen
forskellige retter lavet med blank side ind og ud. Ingen forskel. De
testede ogsaa bare temperaturer. Jeg kan selvfoelgelig ikke finde
referencen lige nu

Hanne

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408926
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste