"Kenneth Bon" skrev d. 15-07-01 14:17 dette indlæg :
> Hej NG!
>
> Er der nogen her, der ligger inde med nogle gode ideer til indhold i
> ravioli??? Kan nemlig ikke rigtig komme på noget lækkert, og har
planer om
> at lave hjemmelavet pasta.
>
> Det må helst ikke være noget med spinat, da jeg er bange for at komme
til
> at varme det 2 gange, og vi skulle jo nødig blive syge
Der er ingen grund til ikke at bruge spinat. Man bliver kun syg af
spinat, hvis spinaten ikke har kogt med i retten (som f.eks.
persillesovs, hvor man tilsætter den tilsidst, og der derfor kan være
jordbakterier i)
Når du koger dine ravioli med spinat er der ingen fare.
>
> Jeg har opskrifter på selve pasta'dejen' men også disse er velkomne,
hvis
> nogen derude har en opskrift, de har gode erfaringer med. Er ikke
> interesseret i uafprøvede opskrifter, for dem har jeg selv så rigeligt
af
> *S*.
>
> Venlig hilsen
> Line Nielsen
>
>
Jeg har en raviolimaskine, som tilbehør til min pastamaskine. Der fulgte
opskrifter med og de fungerer udmærket.
200 g hakket kød (vælg selv okse,svin, kalv ,skinke eller kylling)
50 g kogt spinat, salat ell. lignende
1 helt æg
tilsæt efter smag reven ost (parmesan), muskatnød, salt og peber og 50 g
hakket mortadella (pølse)
Fyldet passer til en dej af 500 g mel og 6 hele æg
m.v.h. Jette M.
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"