On 31 Dec., 13:06, Gert Krabsen <fjernkrab...@fjernkrabsenfjern.dk>
wrote:
> Jens Bruun skrev:
>
> > "Zarinaen" <f...@mash4077.dk> skrev i en meddelelse
> >news:54e2e9ab-ae3b-4098-bc2a-93c3b7ba6bfc@f3g2000hsg.googlegroups.com
>
> >> Jeg er ikke fiskespiser, da jeg ikke tåler dette.
>
> > Du tåler ikke fisk? Al fisk? Hvad er det i fisk, du ikke tåler?
>
> >> Skal Kammuslingerne ristes på panden inden de kommer i suppen??
>
> > Nej, det ville være ualmindelig synd. Kammuslinger er meget sarte, og vil
> > ikke have godt af først en tur på panden, og så efterfølgende i varm suppe.
> > Kammuslinger smager bedst når de er meget tæt på rå. Får de bare en lille
> > bitte smule for meget, bliver de gummiagtige og ikke særligt rare at tygge
> > på, og den delikate smag går helt fløjten.
>
> Både enig og uenig
>
> Jeg ville riste kammuslingerne ved siden af suppen - og så komme dem i
> lige inden serveringen.
>
> Det fungerer i al fald suverænt, hvis det er jordskok-suppe
>
> Simpelthen fordi jeg synes, at kammuslingerne ofte vinder i smag ved
> ristningen - som ganske rigtigt skal gå hurtigt, så de stadig er stort
> set rå i midten..
>
> mvh
> Krabsen
Hej!
Tak for svaret
Jeg har netop set både når andre har spist, men også i opskrifter, at
man rister dem let på panden, inden servering. - Om jeg så "tør" i
frygt for de bliver gummiagtige , vil jeg lige tage stilling til.
Min allergi er "noget" ensym i fisken jeg ikke tåler - får eksem bare
af at rører fisk, mine hænder ser skrækkelige ud, bare af at have fat
i fisk i gå, da jeg skulle koge fond. - derud over tåler jeg ikke
skaldyr, hvis jeg indtager dem, er det noget mere alvorligt, mine
luftveje lukkes og jeg går i chok. - andre fisk får jeg "bare" eksem
og dårlig mave. - lidt om min allergi og dette kun den jeg har for
svømmende individer.
Sofie