On Thu, 13 Dec 2007 22:20:36 +0100
Ole Larsen <olenospam@nospam.dk> wrote:
> edelvang@gmail.com skrev:
> > On 13 Dec., 10:32, Ole Larsen <olenos...@nospam.dk> wrote:
> >
> >> Men hvornår skal jeg efter start af anden sætte svinet ind - efter
> >> 4 timer så den får 2 timer ved 100 grader + 1/2 time ved 225-250 -
> >> så de er færdige samtidigt
> >
> > En "and"en mulighed er at stege dem ved koldstegning, og de to ting
> > skal jo omtrentligt ende det samme sted temperaturmæssigt, så du kan
> > smide dem ind tidligt om morgenen ved 60-70 grader og så bare slutte
> > med at brune dem i fem-ti minutter ved høj varme eller grill. Dette
> > kræver naturligvis, at din ovntemperatur er nogenlunde præcis og
> > stabil over tid, hvilket du nemt kan kontrollere med et termometer.
> >
> > Ved denne metode kan du undgå at holde øje med dem. De kan nemlig
> > ikke få for lang tid, kun for kort.
>
> Lyder som en logisk og fristende løsning, men er der nogen her der
> faktisk har prøvet koldstegning?
>
flere gange. Det virker fint. Man skal bare sørge for at overhælde
anden kødet med noget kødsaft eller lignende engang i mellem da det
ellers godt kan få en lidt sjov tør overflade.
--
Kim Schulz | Blog:
http://www.schulz.dk/
Email: Kim@schulz.dk | Work:
http://www.devteam.dk/
Phone: +45 5190 4262 | Fun :
http://www.chilifan.dk/