/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Agernsnaps
Fra :
Inger Pedersen
Dato :
26-10-07 21:30
15. sept. samlede jeg et par håndfulde agern, afskallede dem og skar dem i
kvarte.
En flaske Svendborg Gylden over.
Det er lige nu min aller-bedste kryddersnaps til at drikke uden mad: mild,
blød og rund og lidt glycerin-agtigt tyktflydende. Fantastisk.
Kan anbefales på det varmeste (ved godt, der er længe til september-agern
igen).
Hilsen Inger
Inger D. (
27-10-2007
)
Kommentar
Fra :
Inger D.
Dato :
27-10-07 11:40
> 15. sept. samlede jeg et par håndfulde agern, afskallede dem og skar dem i
> kvarte.
> En flaske Svendborg Gylden over.
> Det er lige nu min aller-bedste kryddersnaps til at drikke uden mad: mild,
> blød og rund og lidt glycerin-agtigt tyktflydende. Fantastisk.
> Kan anbefales på det varmeste (ved godt, der er længe til september-agern
> igen).
Jeg printede straks opskriften ud - håber jeg husker den om et års tid.
Man kan altid bruge en spændende kryddersnapsopskrift.
Jeg har en opskrift på en god julesnaps:
1 usprøjtet appelsin med 40 huller (prik i den med en gaffel)
20 sukkerknalder
40 kaffebønner
1 vanillestang
1 flaske neutral snaps f.eks. Brøndum Klar eller Blå Ålborg
Lad det hele trække sammen i 40 dage og si.
Sød, krydret likør-agtig. Tydelig smag af appelsin og kaffe.
Inger D.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408926
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.