/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Ørred igen igen
Fra : Margit


Dato : 21-10-07 14:50

Spiser I skindet på fisken når den er dampet`?
Den er da også svær at få vendt i fadet, når
den ene side er fortæret.

Hilsen Margit - en absolut nybegynder



 
 
Trine Kornum Christi~ (21-10-2007)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 21-10-07 14:54

"Margit" <has@has.dk> writes:

> Spiser I skindet på fisken når den er dampet`?

Vi gør ikke.

> Den er da også svær at få vendt i fadet, når
> den ene side er fortæret.

Du skal ikke vende den, men bare tage skroget/skelettet af. Så ligger
fileten pænt tilbage, lige til at spise.

Mvh Trine

--
Overnatning for op til fire personer i egen lejlighed. Hunde er velkomne.
Butik med kurve, frostsikre stentøjsfigurer, brugskunst og meget mere.

http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

hedelyngen@gmail.com (22-10-2007)
Kommentar
Fra : hedelyngen@gmail.com


Dato : 22-10-07 16:59

On 21 Okt., 15:50, "Margit" <h...@has.dk> wrote:
> Spiser I skindet på fisken når den er dampet`?
> Den er da også svær at få vendt i fadet, når
> den ene side er fortæret.
>
> Hilsen Margit - en absolut nybegynder


Som udgangspunkt spises fiskens skind ikke.
Der kan være undtagelser, når skindet tilberedes til at spises.

Men det der indenfor er vel også lækkert nok...

Hilsen Jørgen
www.fiskeopskrift.dk





Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408926
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste