On Sat, 20 Oct 2007 21:04:45 +0200
"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> wrote:
> "Kim Schulz" <kim@schulz.dk> skrev i en meddelelse
> news:20071020210350.5d2dd77b@laptopia
>
> > den blev ca 65 grader og var helt perfekt til formålet (let rosa men
> > struktur som gammeldavs oksesteg).
>
> Godt at høre.
>
> > Fik lov at trække i ret lang tid
>
> Nu bliver jeg lidt i tvivl: Hvorfor lade den trække i lang tid, hvis
> kernen havde den ønskede temperatur?
>
Fordeling af varme, saft og kraft. under varmepåvirkning trækker saften
udaf, men ved at lade det trække bliver det fordelt tilbage i kødet.
--
Kim Schulz | Blog:
http://www.schulz.dk/
Email: Kim@schulz.dk | Work:
http://www.devteam.dk/
Phone: +45 5190 4262 | Fun :
http://www.chilifan.dk/