|
| at flå (nettet af) en skinke? Fra : Erling Hansen |
Dato : 20-10-07 16:17 |
|
Nu har jeg lige siddet der igen - og nu bider jeg hovedet af al skam og
spørger om råd: En lille, nuttet røget skinke i net, kogt efter
forskrifterne o.s.v. - og så skal den forbandede netstrømpe af (ingen
vovede associationer, tak). Og selvfølgelig følger 20 % af skinkens
overflade med nettet, medmindre man ofrer en halv time og klipper det op
bid for bid.
Hvordan gør man ellers?
mvh
erling
| |
lonekjaer@hotmail.co~ (20-10-2007)
| Kommentar Fra : lonekjaer@hotmail.co~ |
Dato : 20-10-07 18:16 |
|
On 20 Okt., 17:17, spameh...@mail.dkspam (Erling Hansen) wrote:
> Nu har jeg lige siddet der igen - og nu bider jeg hovedet af al skam og
> spørger om råd: En lille, nuttet røget skinke i net, kogt efter
> forskrifterne o.s.v. - og så skal den forbandede netstrømpe af (ingen
> vovede associationer, tak). Og selvfølgelig følger 20 % af skinkens
> overflade med nettet, medmindre man ofrer en halv time og klipper det op
> bid for bid.
> Hvordan gør man ellers?
> mvh
> erling
Tag den kinky beklædning af skinken inden kogning og snør den i stedet
med alm. husholdningssnor. :)
| |
Fister Løgsovs (20-10-2007)
| Kommentar Fra : Fister Løgsovs |
Dato : 20-10-07 18:45 |
|
Erling Hansen skrev:
> Nu har jeg lige siddet der igen - og nu bider jeg hovedet af al skam og
> spørger om råd: En lille, nuttet røget skinke i net, kogt efter
> forskrifterne o.s.v. - og så skal den forbandede netstrømpe af (ingen
> vovede associationer, tak). Og selvfølgelig følger 20 % af skinkens
> overflade med nettet, medmindre man ofrer en halv time og klipper det op
> bid for bid.
> Hvordan gør man ellers?
> mvh
> erling
Jeg er med på en lytter, har samme problem, bortset fra at jeg elsker
at guffe de der store trevler direkte fra nettet.
Kai
| |
Erling Hansen (20-10-2007)
| Kommentar Fra : Erling Hansen |
Dato : 20-10-07 19:41 |
|
Fister Løgsovs <Kunta@starmail.sletdette.co.za> wrote:
> Erling Hansen skrev:
> > Nu har jeg lige siddet der igen - og nu bider jeg hovedet af al skam og
> > spørger om råd: En lille, nuttet røget skinke i net, kogt efter
> > forskrifterne o.s.v. - og så skal den forbandede netstrømpe af (ingen
> > vovede associationer, tak). Og selvfølgelig følger 20 % af skinkens
> > overflade med nettet, medmindre man ofrer en halv time og klipper det op
> > bid for bid.
> > Hvordan gør man ellers?
> > mvh
> > erling
>
> Jeg er med på en lytter, har samme problem, bortset fra at jeg elsker
> at guffe de der store trevler direkte fra nettet.
> Kai
Ja, det er jo lige det, Kai, for det gør jeg også, så når jeg sætter mig
til bords har jeg allerede fortæret 15-20% af skinken, og så spiser jeg
ellers min normale portion ! (calorier=fedt).
Og til Lone: Det er da et ret stort ekstra arbejde, plus at Føtexes
og Aldis billige skinker falder fra hinanden inden man får nettet af.
Mvh
Erling
| |
|
|