/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hjælp - Opskrift fra Den Grønne Syltebog s~
Fra : Gainsbourg


Dato : 26-07-07 18:31

Jeg står her med hele årets ribshøst i skåle i køkkenet og kan pludselig
ikke finde min Grønne Syltebog. Kan nogle hjælpe med opskrift og
fremgangsmåde på råsyltede ribs...mener at der var 2 opskrifter? Jeg kan
heller ikke huske hvad holdbarheden er på dem, når de er færdige og på
glas...

På forhånd mange tak!!

Med venlig hilsen
Gainsbourg



 
 
Inger Pedersen (26-07-2007)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 26-07-07 19:40


"Gainsbourg" <isl41688@THORSTENimage.dk> skrev i en meddelelse

> Jeg står her med hele årets ribshøst i skåle i køkkenet og kan pludselig
> ikke finde min Grønne Syltebog. Kan nogle hjælpe med opskrift og
> fremgangsmåde på råsyltede ribs...mener at der var 2 opskrifter? Jeg kan
> heller ikke huske hvad holdbarheden er på dem, når de er færdige og på
> glas...
>
> På forhånd mange tak!!

Selv tak... har lige haft fat i mit eksemplar af samme grund
Vil dog lige kommentere, at jeg synes, sukkermængden er ret heavy, men hvis
det skal holde sig, må det vel være sådan.

Hilsen Inger

Ryste-ribs:

1 kg ribs
650 g sukker
½ tsk vinsyre
½ tsk atamonpulver eller flydende do.
Se ribbede, skyllde bær drysses lagvis med sukker, vinsyre og atamon og
stilles lunt 1 - 2 timer eller koldt et døgn.
Røres grundigt med mellemrum nogle dahge, til sukkeret er helt opløst.
Fordeles i atamonskyllede glas, der bindes til dagen efter.
Portionen fylder 1½ liter.








Gainsbourg (26-07-2007)
Kommentar
Fra : Gainsbourg


Dato : 26-07-07 20:42

Alletiders!! Mange tak Står der noget om, hvor længe det kan holde sig?

Med venlig hilsen
Gainsbourg



Inger Pedersen (27-07-2007)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 27-07-07 08:58


"Gainsbourg" <isl41688@THORSTENimage.dk> skrev i en meddelelse
news:46a8f8cd$0$90271$14726298@news.sunsite.dk...
> Alletiders!! Mange tak Står der noget om, hvor længe det kan holde
> sig?

nej desværre.

Hilsen Inger



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408926
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste