/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
rosmarinskum....hvordan?
Fra : Peter eller Line


Dato : 16-06-07 13:26

Hej alle

Har altid været facineret med sådan noget skum i forskellige udgaver. Vil
idag lave mig en rosmarinskum, så købte rosmarin og sødmælk. Jeg troede så
at jeg nemt kunne finde en opskrift på det, men nej.

Hvordan kan jeg gøre det? Og hvad er grundlæggende i at lave "skum"?

Venligst
Peter



 
 
Kent Oldhøj (17-06-2007)
Kommentar
Fra : Kent Oldhøj


Dato : 17-06-07 14:11

"Peter eller Line" <peterline@mobilixnet.dk> wrote in
news:4673d6eb$0$21925$157c6196@dreader1.cybercity.dk:

> Har altid været facineret med sådan noget skum i forskellige udgaver.
> Vil idag lave mig en rosmarinskum, så købte rosmarin og sødmælk. Jeg
> troede så at jeg nemt kunne finde en opskrift på det, men nej.

Nu ved jeg ikke hvad du skal bruge det til, men jeg ville vælge at koge
frisk rosmarin i lidt fløde og lave et kraftigt smagende rosmarin
koncentrat. Det ville jeg så blande i letpisket flødeskum, evt. med en
smule hakket frisk rosmarin.

Rosmarin smager kraftigt, og personligt bryder jeg mig ikke om at komme til
at tygge i et stykke frisk rosmarin. Endvidere kommer rosmarin bedst til
sin ret ved at smagen får lov at trække ud i en væske. Derfor
fremgangsmåden.

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408927
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste