|
| Lindre på for stærk mad ? Fra : STEFFEN EGEDAL |
Dato : 07-07-01 00:39 |
|
Jeg kan godt lide stærk mad men nogen gange bliver det lige stærkt nok. Jeg
har prøvet med surt og sødt men synes ikke at det giver et ordenligt
resultat. Hvad kan jeg gøre ?
| |
Kvan (07-07-2001)
| Kommentar Fra : Kvan |
Dato : 07-07-01 12:22 |
|
"STEFFEN EGEDAL" <segedal@get2net.dk> writes:
> Jeg kan godt lide stærk mad men nogen gange bliver det lige stærkt
> nok. Jeg har prøvet med surt og sødt men synes ikke at det giver et
> ordenligt resultat. Hvad kan jeg gøre ?
Fløde/mælk/kokosmælk kan lindre en del. Ellers er der selvfølgelig
altid den mulighed at tilføje tørstof (kartofler, ris etc.), men det
betyder jo så også at du får mere mad.
- Kvan.
| |
Rick Madsen (07-07-2001)
| Kommentar Fra : Rick Madsen |
Dato : 07-07-01 17:28 |
|
Kvan skrev:
> Fløde/mælk/kokosmælk kan lindre en del.
Og Creme Fraiche, ikke at forglemme...
hvm
| |
Afroman (08-07-2001)
| Kommentar Fra : Afroman |
Dato : 08-07-01 22:14 |
|
Prøv også at spise agurk, vandmelon eller nogle salt lakridser... Det er
hvad jeg har gode erfaringer med....
"Rick Madsen" <hvm@mail.uni2.dk> skrev i en meddelelse
news:3B473893.6A4F@mail.uni2.dk...
> Kvan skrev:
>
> > Fløde/mælk/kokosmælk kan lindre en del.
>
> Og Creme Fraiche, ikke at forglemme...
>
> hvm
>
| |
Bertil Engström (24-07-2001)
| Kommentar Fra : Bertil Engström |
Dato : 24-07-01 12:45 |
|
>Jeg kan godt lide stærk mad men nogen gange bliver det lige stærkt nok. Jeg
>har prøvet med surt og sødt men synes ikke at det giver et ordenligt
>resultat. Hvad kan jeg gøre ?
Hej Steffen
I Indien, hvor der som bekendt spises en del stærk mad, får man som regel
serveres en lille skål med curd (bøffelmælksyoughurt) ved siden af maden.
Når det brænder for voldsomt i munden, kan man lige tage en skefuld
youghurt. Det kan også blandes i maden, men det vil jo få mange retter til
at skille, og skal derfor gøres ved bordet og ikke i gryden før servering.
Med venlig hilsen,
Bertil
| |
abc (27-07-2001)
| Kommentar Fra : abc |
Dato : 27-07-01 10:19 |
|
Og så smager det faktisk godt med yoghurt el. cremefraiche til maden og især
stærk mad selvfølgelig.
"Bertil Engström" <nospambertil@beee.dk> skrev i en meddelelse
news:aQb77.52$aN4.13168@news.get2net.dk...
> >Jeg kan godt lide stærk mad men nogen gange bliver det lige stærkt nok.
Jeg
> >har prøvet med surt og sødt men synes ikke at det giver et ordenligt
> >resultat. Hvad kan jeg gøre ?
>
>
> Hej Steffen
>
> I Indien, hvor der som bekendt spises en del stærk mad, får man som regel
> serveres en lille skål med curd (bøffelmælksyoughurt) ved siden af maden.
> Når det brænder for voldsomt i munden, kan man lige tage en skefuld
> youghurt. Det kan også blandes i maden, men det vil jo få mange retter til
> at skille, og skal derfor gøres ved bordet og ikke i gryden før servering.
>
> Med venlig hilsen,
>
> Bertil
>
>
| |
|
|