|
| Købe rødvinssovs som er klar-til-brug? Fra : Martin |
Dato : 18-03-07 00:08 |
|
Hej,
Er der nogen som kender en god rødvinsovs som er klar til brug?
Jeg har lige smagt Chigago Roasthouse's, som er den bedste jeg
nogensinde har smagt, men den kan man ikke købe i glas og have stående
i købeskabet =(
Martin
| |
Kim Schulz (18-03-2007)
| Kommentar Fra : Kim Schulz |
Dato : 18-03-07 00:20 |
|
On 17 Mar 2007 16:07:42 -0700
"Martin" <d2xdt2@gmail.com> wrote:
> Hej,
>
> Er der nogen som kender en god rødvinsovs som er klar til brug?
>
> Jeg har lige smagt Chigago Roasthouse's, som er den bedste jeg
> nogensinde har smagt, men den kan man ikke købe i glas og have stående
> i købeskabet =(
>
hvad med at lave den selv. det er jo faktisk ikke ret svært.
--
Kim Schulz | Private : http://www.schulz.dk
Kim@schulz.dk | Business: http://www.devteam.dk
+45 5190 4262 | Sparetime: http://www.chilifan.dk
| |
Martin (18-03-2007)
| Kommentar Fra : Martin |
Dato : 18-03-07 00:40 |
|
> hvad med at lave den selv. det er jo faktisk ikke ret svært.
Det er muligt, men jeg bryder mig ikke om rødvin i glas, kun i sovs.
Så resten af rødvinen vil jeg ikke få brugt, og så bliver det en dyr
sovs hver gang.
| |
Kim Schulz (18-03-2007)
| Kommentar Fra : Kim Schulz |
Dato : 18-03-07 00:47 |
|
On 17 Mar 2007 16:39:50 -0700
"Martin" <d2xdt2@gmail.com> wrote:
> > hvad med at lave den selv. det er jo faktisk ikke ret svært.
>
> Det er muligt, men jeg bryder mig ikke om rødvin i glas, kun i sovs.
> Så resten af rødvinen vil jeg ikke få brugt, og så bliver det en dyr
> sovs hver gang.
Du kan sagtens lave en reduceret rødvinsfond og så fryse den ned i
isterningposter. Så er det bare at tage et antal "isterninger" op af
fryseren når du skal bruge det til saucen.
--
Kim Schulz | Private : http://www.schulz.dk
Kim@schulz.dk | Business: http://www.devteam.dk
+45 5190 4262 | Sparetime: http://www.chilifan.dk
| |
Martin (18-03-2007)
| Kommentar Fra : Martin |
Dato : 18-03-07 00:52 |
|
> Du kan sagtens lave en reduceret rødvinsfond og så fryse den ned i
> isterningposter. Så er det bare at tage et antal "isterninger" op af
> fryseren når du skal bruge det til saucen.
Lyder smart. Hvordan laver man den?
| |
Christian Hansen (18-03-2007)
| Kommentar Fra : Christian Hansen |
Dato : 18-03-07 14:59 |
|
Martin skrev:
>> Du kan sagtens lave en reduceret rødvinsfond og så fryse den ned i
>> isterningposter. Så er det bare at tage et antal "isterninger" op af
>> fryseren når du skal bruge det til saucen.
>
> Lyder smart. Hvordan laver man den?
>
Eller køb en af de der 3-liters papvine - de kan altså holde sig ret
længe, selvom der kun står 6 uger på kartonen. Jeg har altid sådan en
stående i køkkenet og bruger vinen til forskellig madlavning, herunder
rødvinssovs og lasagne.
Mvh Christian
| |
Martin (18-03-2007)
| Kommentar Fra : Martin |
Dato : 18-03-07 15:05 |
|
> Eller køb en af de der 3-liters papvine - de kan altså holde sig ret
> længe, selvom der kun står 6 uger på kartonen. Jeg har altid sådan en
> stående i køkkenet og bruger vinen til forskellig madlavning, herunder
> rødvinssovs og lasagne.
Hvormeget putter du i en lasagne?
| |
Christian Hansen (18-03-2007)
| Kommentar Fra : Christian Hansen |
Dato : 18-03-07 16:05 |
|
Martin skrev:
>> Eller køb en af de der 3-liters papvine - de kan altså holde sig ret
>> længe, selvom der kun står 6 uger på kartonen. Jeg har altid sådan en
>> stående i køkkenet og bruger vinen til forskellig madlavning, herunder
>> rødvinssovs og lasagne.
>
> Hvormeget putter du i en lasagne?
en halv liter - som jeg jo så koger stille væk, inden der tilsættes mælk
og efterfølgende tomat.
Mvh Christian
| |
Martin (18-03-2007)
| Kommentar Fra : Martin |
Dato : 18-03-07 19:15 |
|
> en halv liter - som jeg jo så koger stille væk, inden der tilsættes mælk
> og efterfølgende tomat.
Mælk? Så har vi en meget forskellig måde at lave lagsanie på =) Det
har jeg aldrig hørt om før.
| |
Kim Schulz (18-03-2007)
| Kommentar Fra : Kim Schulz |
Dato : 18-03-07 20:08 |
|
On 18 Mar 2007 11:14:42 -0700
"Martin" <d2xdt2@gmail.com> wrote:
> > en halv liter - som jeg jo så koger stille væk, inden der tilsættes
> > mælk og efterfølgende tomat.
>
> Mælk? Så har vi en meget forskellig måde at lave lagsanie på =) Det
> har jeg aldrig hørt om før.
Gætter på at christian bruger en Ragú som kødsaucen i hans lasagne.
--
Kim Schulz | Private : http://www.schulz.dk
Kim@schulz.dk | Business: http://www.devteam.dk
+45 5190 4262 | Sparetime: http://www.chilifan.dk
| |
Trine Kornum Christi~ (19-03-2007)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 19-03-07 20:26 |
|
"Martin" <d2xdt2@gmail.com> writes:
> Er der nogen som kender en god rødvinsovs som er klar til brug?
Min far købte noget på poser i weekenden, som smagte udmærket. Men
hjemmelavet er nu bedre. Jeg tror nok det var Knorr.
Mvh Trine
--
Overnatning for op til fire personer i egen lejlighed. Hunde er velkomne.
Butik med kurve, frostsikre stentøjsfigurer, brugskunst og meget mere.
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg
| |
Jan B. (21-03-2007)
| Kommentar Fra : Jan B. |
Dato : 21-03-07 19:30 |
|
"Martin" <d2xdt2@gmail.com> wrote in message
news:1174172862.881255.111410@n76g2000hsh.googlegroups.com...
Hej,
Er der nogen som kender en god rødvinsovs som er klar til brug?
Jeg har lige smagt Chigago Roasthouse's, som er den bedste jeg
nogensinde har smagt, men den kan man ikke købe i glas og have stående
i købeskabet =(
Martin
Oscar laver en Sauce Espagnole, som sælges i 1 liter brikker hos bl.a.
Metro. Ret god hvis den får et skud frisk timian.
Laver også en OK demi-glace på okse (Reelt en mørk fond), hvis du har mod på
at følge ideen om at lave det selv, sådan som nævnt andet sted i tråden.
Vh/Jan
| |
|
|