|
| No-knead bread Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 22-02-07 19:42 |
|
Hej
Er der nogen der har erfaringer med at undlade "foldningen" et par
timer inden det skal i ovnen?
Altså hvad sker der, hvis man bare hælder fra hævning i ovnen eller
hvis man folder lige inden ovnen?
Mvh Trine
--
Overnatning for op til fire personer i egen lejlighed. Hunde er velkomne.
Butik med kurve, frostsikre stentøjsfigurer, brugskunst og meget mere.
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg
| |
Gert Krabsen (22-02-2007)
| Kommentar Fra : Gert Krabsen |
Dato : 22-02-07 20:12 |
|
Hvad er No-knead bread ??
Trine Kornum Christiansen wrote:
> Hej
>
> Er der nogen der har erfaringer med at undlade "foldningen" et par
> timer inden det skal i ovnen?
>
> Altså hvad sker der, hvis man bare hælder fra hævning i ovnen eller
> hvis man folder lige inden ovnen?
>
> Mvh Trine
>
| |
Klaus Alexander Seis~ (23-02-2007)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 23-02-07 06:12 |
| | |
Gert Krabsen (23-02-2007)
| Kommentar Fra : Gert Krabsen |
Dato : 23-02-07 09:06 |
|
Klaus Alexander Seistrup wrote:
> Gert Krabsen toppostede:
>
>
>>Hvad er No-knead bread ??
>
>
> Se fx http://peho.typepad.com/chili_und_ciabatta/2006/11/brot_fr_knetfau.html
I mine øjne ligner det ganske almindeligt langtidshævet brød, der blot
bages i en stegegryde i ovnen i stedet for direkte på pladen?
I så fald er der efter min mening ingen grund til at 'slå ned',
efterhæve og al det der. Direkte fra hæveskål til plads/gryde og så i
ovnen med det.
...jeg har et derinde netop nu :)
mvh
Krabsen
| |
Klaus Alexander Seis~ (23-02-2007)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 23-02-07 06:14 |
|
Trine Kornum Christiansen skrev:
> Er der nogen der har erfaringer med at undlade "foldningen"
> et par timer inden det skal i ovnen?
Jeg er ikke kommet længere end til at tænke over det, lissom dig.
Vi ku' jo aftale at den der får prøvet det først, skriver om det
her i gruppen.
Mvh,
--
Klaus Alexander Seistrup
Tv-fri medielicensbetaler
http://klaus.seistrup.dk/
| |
Ole Larsen (23-02-2007)
| Kommentar Fra : Ole Larsen |
Dato : 23-02-07 08:11 |
|
Klaus Alexander Seistrup skrev:
> Trine Kornum Christiansen skrev:
>
>> Er der nogen der har erfaringer med at undlade "foldningen"
>> et par timer inden det skal i ovnen?
>
> Jeg er ikke kommet længere end til at tænke over det, lissom dig.
>
> Vi ku' jo aftale at den der får prøvet det først, skriver om det
> her i gruppen.
>
> Mvh,
>
http://ekot.dk/diverse/broed/
Er det bedste hvedebrød, jeg kender. Det kan varieres næsten uendeligt,
er ultra nemt og kan snildt hæve 12 T eller mere i køleskab.
--
Med venlig hilsen, Ole Larsen.
New Images And Design, nov. 2006
http://Olelarsen.eu/
| |
Trine Kornum Christi~ (23-02-2007)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 23-02-07 12:25 |
|
Ole Larsen <olenospam@nospam.dk> writes:
> http://ekot.dk/diverse/broed/
Det var faktisk blandt andet til ejeren af denne side, jeg skulle bage
brødet. :)
Fordelen ved det andet brød, er at det ikke kræver gær, men tørgær.
Men det kan være at jeg skal eksperimentere lidt med Tokes opskrift
med tørgær.
Mvh Trine
--
Overnatning for op til fire personer i egen lejlighed. Hunde er velkomne.
Butik med kurve, frostsikre stentøjsfigurer, brugskunst og meget mere.
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg
| |
Jens Axel Søgaard (23-02-2007)
| Kommentar Fra : Jens Axel Søgaard |
Dato : 23-02-07 16:32 |
|
Trine Kornum Christiansen skrev:
> Ole Larsen <olenospam@nospam.dk> writes:
>
>> http://ekot.dk/diverse/broed/
>
> Det var faktisk blandt andet til ejeren af denne side, jeg skulle bage
> brødet. :)
>
> Fordelen ved det andet brød, er at det ikke kræver gær, men tørgær.
> Men det kan være at jeg skal eksperimentere lidt med Tokes opskrift
> med tørgær.
Tænk, det var ikke før jeg så Tokes billede, at det gik op for mig,
at Etok var Toke.
Hils ham,
Jens Axel Søgaard
| |
Frank Løkkegaard (23-02-2007)
| Kommentar Fra : Frank Løkkegaard |
Dato : 23-02-07 09:01 |
|
Ole Larsen <olenospam@nospam.dk> writes:
> http://ekot.dk/diverse/broed/
>
>Er det bedste hvedebrød, jeg kender. Det kan varieres næsten uendeligt,
>er ultra nemt og kan snildt hæve 12 T eller mere i køleskab.
Det er også en klassiker her i hytten. Kan klart anbefales.
--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311
| |
|
|