/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bagte rodfrugter
Fra : D


Dato : 18-02-07 00:11

Hej

Jeg skal lave bagterodfrugter til 14 personer.
Hvad kan jeg putte i? Er ret blank.
Hvad gør I ved dem? Olie og krydderier? Hvor lang tid i ovnen?
Jeg forventer god adgang til varierede rodfrugter, da der skal handles ind i
Bazar Vest, Århus.

På forhånd tak for hjælpen

Hilsen Ditte



 
 
Heidi (18-02-2007)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 18-02-07 09:52

D wrote:
> Hej
>
> Jeg skal lave bagterodfrugter til 14 personer.
> Hvad kan jeg putte i? Er ret blank.

Hvis du mener hvilke rodfrugter, så kan du jo bruge stort set alle -
sidste jeg lavede det, var det med kartofler, jordskokker,
persillerødder, pastinak, rødbeder og gulerødder.

> Hvad gør I ved dem? Olie og krydderier? Hvor lang tid i ovnen?

De færdigskårne stænger (jeg laver dem i ca. tynd pommes frites
størrelse) direkte i en bradepande, der hældes olie over sammen med de
krydderier man ønsker (salt, peber, chili eller hvad man nu vil) og det
hele blandes.
Lidt under en time i ovnen - lidt under 200 grader - men det kommer an
på om de bare skal være møre, eller om de godt må blive lidt sprøde.
Bare sørg for at lave rigeligt - jeg lavede en hel bradepande fuld
sidst, til 5 personer, og der var kun en lille portion tilbage - det
svinder mere end man umiddelbart tror under bagningen!

--
Heidi


Gert Krabsen (18-02-2007)
Kommentar
Fra : Gert Krabsen


Dato : 18-02-07 12:45

Heidi wrote:
> D wrote:
>
>> Hej
>>
>> Jeg skal lave bagterodfrugter til 14 personer.
>> Hvad kan jeg putte i? Er ret blank.
>
>
> Hvis du mener hvilke rodfrugter, så kan du jo bruge stort set alle -
> sidste jeg lavede det, var det med kartofler, jordskokker,
> persillerødder, pastinak, rødbeder og gulerødder.
>
>> Hvad gør I ved dem? Olie og krydderier? Hvor lang tid i ovnen?
>
>
> De færdigskårne stænger (jeg laver dem i ca. tynd pommes frites
> størrelse) direkte i en bradepande, der hældes olie over sammen med de
> krydderier man ønsker (salt, peber, chili eller hvad man nu vil) og det
> hele blandes.

Det skader ikke at starte med at svitse stængerne i en gryde først - og
at tilsætte et skvæt balsamico sammen med olien..


mcloud (18-02-2007)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 18-02-07 16:43


"D" <d@...dk> skrev i en meddelelse
news:64fde$45d78bd0$55183187$21600@news.arrownet.dk...
> Hej
>
> Jeg skal lave bagterodfrugter til 14 personer.
> Hvad kan jeg putte i? Er ret blank.
> Hvad gør I ved dem? Olie og krydderier? Hvor lang tid i ovnen?


Hej
Jeg skærer alt ud i grove stykker ,olie på roder rundt og ca en time og et
kvarter i ovnen på 190-200 grader.

Jeg bruger gulerødder,jordskokker,små fine kartofler, 20-25 hele fed
hvidløg,hele friske champignon,pastinak,persillerod,knoldselleri og majroer
og det hele krydres med friskkværnet peber og havsalt.

Jeg smider 3-4 hele stængler frisk timian på og lægger ligeledes et par
stilke med kryddertomater på ,når halvdelen af bagetiden er gået.

mvh mcloud



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408928
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste