/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Andesteg på en ny måde
Fra : Kim Schulz


Dato : 14-01-07 10:46

hejsa,
Vi har tænkt os at lave andesteg i aften, men da vi stadig er relativt
tæt på julen, så kunne det være godt hvis det blev lavet på en ny og
spændende måde.
Er der derfor nogen som har forslag til hvordan man kan lave and på en
mindre traditionel måde.
Det drejer sig om en 3kg berbarieand

--
Kim Schulz | Private : http://www.schulz.dk
Kim@schulz.dk | Business: http://www.devteam.dk
+45 5190 4262 | Sparetime: http://www.fundanemt.com

 
 
Arne Jensen (14-01-2007)
Kommentar
Fra : Arne Jensen


Dato : 14-01-07 11:34

desværre for sent til i aften, men her er en superopskrift til en Sprængt
Berberand
SPRÆNGT AND

4-6 personer




1 and 2½ - 3 kg.

300 gr. salt

3 spsk melis

1 knsp saltpeter



saltes i en plastpose som vendes jævnligt 2 døgn

derefter tørres anden og lægges i kogende vand og småkoger 1½ til 2 timer.




hertil hvide kartofler og peberrodssovs

+ evt kvædemos




peberrodssovs



4 dl boullion

1 dl fløde

50 gr smør

salt peber

revet peberrod

jævnes




evt smages til med sukker og eddike til sur/sød sovs




lige før servering kan tilsættes 2 spsk flødeskum eller creme fraische



bon appetit det er fa'me guf

venligst Arne








"Kim Schulz" <kim@schulz.dk> skrev i en meddelelse
news:20070114104625.6c28f704@laptopia...
hejsa,
Vi har tænkt os at lave andesteg i aften, men da vi stadig er relativt
tæt på julen, så kunne det være godt hvis det blev lavet på en ny og
spændende måde.
Er der derfor nogen som har forslag til hvordan man kan lave and på en
mindre traditionel måde.
Det drejer sig om en 3kg berbarieand

--
Kim Schulz | Private : http://www.schulz.dk
Kim@schulz.dk | Business: http://www.devteam.dk
+45 5190 4262 | Sparetime: http://www.fundanemt.com




Kert Rats (15-01-2007)
Kommentar
Fra : Kert Rats


Dato : 15-01-07 21:09


"Arne Jensen" <arne.jensen@newmail.dk> skrev i en meddelelse
news:45aa06a8$0$5788$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> desværre for sent til i aften, men her er en superopskrift til en Sprængt
> Berberand
> SPRÆNGT AND
>
> 4-6 personer
>
>
>
>
> 1 and 2½ - 3 kg.
>
> 300 gr. salt
>
> 3 spsk melis
>
> 1 knsp saltpeter
>
>
>
> saltes i en plastpose som vendes jævnligt 2 døgn
>
> derefter tørres anden og lægges i kogende vand og småkoger 1½ til 2 timer.
>
>
>
>
> hertil hvide kartofler og peberrodssovs
>
> + evt kvædemos
>
>
>
>
> peberrodssovs
>
>
>
> 4 dl boullion
>
> 1 dl fløde
>
> 50 gr smør
>
> salt peber
>
> revet peberrod
>
> jævnes
>
>
>
>
> evt smages til med sukker og eddike til sur/sød sovs
>
>
>
>
> lige før servering kan tilsættes 2 spsk flødeskum eller creme fraische
>
>
>
> bon appetit det er fa'me guf
>
> venligst Arne
>
>
Det lyder fint. Jeg vil prøve det snarest.

Venligst
Kert Rats



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408929
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste