/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
graterinerede østers - opskrift søges
Fra : TK


Dato : 29-12-06 20:07

For et par år siden lavede jeg til en nytårsmiddag gratinerede østers -
efter en opskrift. De blev vellykkede, og jeg ville gerne gentage successen,
men jeg kan ikke huske, hvilken opskrift vi brugte, eller præcis hvordan vi
gjorde.
Blot forekommer det mig, at østers blev overhældt med en dej, der i hvert
fald indeholdt æg og fløde (eller måske creme fraiche). De kom i ovnen og
blev ganske lidt brune. Og meget lækre.
Kan nogen identificere en tilberedning, der ligner, er jeg parat til at
prøve den af...
vh. Tommy



 
 
hedelyngen@gmail.com (30-12-2006)
Kommentar
Fra : hedelyngen@gmail.com


Dato : 30-12-06 00:00

TK wrote:
> For et par år siden lavede jeg til en nytårsmiddag gratinerede østers -
> efter en opskrift. De blev vellykkede, og jeg ville gerne gentage successen,
> men jeg kan ikke huske, hvilken opskrift vi brugte, eller præcis hvordan vi
> gjorde.
> Blot forekommer det mig, at østers blev overhældt med en dej, der i hvert
> fald indeholdt æg og fløde (eller måske creme fraiche). De kom i ovnen og
> blev ganske lidt brune. Og meget lækre.
> Kan nogen identificere en tilberedning, der ligner, er jeg parat til at
> prøve den af...
> vh. Tommy

Hej Tommy.
Du finder en opskrift hér:
http://www.kongekrabben.dk/index.php?page=opskrifter/gratinerede-oesters.php

Det er ihvertfald på gratineret østers.

Godt nytår.
Hilsen Jørgen


Jette (31-12-2006)
Kommentar
Fra : Jette


Dato : 31-12-06 12:04


"TK" <nogen@noget.dk> skrev i en meddelelse
news:45956742$0$902$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> For et par år siden lavede jeg til en nytårsmiddag gratinerede østers -
> efter en opskrift. De blev vellykkede, og jeg ville gerne gentage
> successen, men jeg kan ikke huske, hvilken opskrift vi brugte, eller
> præcis hvordan vi gjorde.
> Blot forekommer det mig, at østers blev overhældt med en dej, der i hvert
> fald indeholdt æg og fløde (eller måske creme fraiche). De kom i ovnen og
> blev ganske lidt brune. Og meget lækre.
> Kan nogen identificere en tilberedning, der ligner, er jeg parat til at
> prøve den af...
> vh. Tommy
>



Her er en fra skagenfood. Den er dejlig enkel

Naturel: Spises rå kun tilsat lidt citronsaft eller en olie/eddike dressing
med finthakket skalotteløg. Gratineret: Lav en blanding af smør, hakkede
krydderurter, lidt hvidløg - ikke for meget da det tager hele smagen fra
østersen, rasp, salt og peber. Kom en tsk. i hver østers og bag dem under
gril i 3-5 min. indtil de er gyldne. Server brød til.

Hilsen Jette, en østersspiser want to be





Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste