"T." <norling@mail.tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:458fa1aa$0$3551$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> "F.Hansen" <jerseycowdkNOSPAM@NOSPAMyahoo.dk> skrev i en meddelelse
> news:458e298c$0$4162$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> >
>> Denne her opskrift bruger jeg også selv, men jeg gør det at når ringene
er
> formet kommer de i fryseren 1 døgn.
> Så når det døgn er gået tænder jeg ovnen, og sørger for at den får de
varme
> grader den skal have.
> Så tager jeg ringene ud af fryseren lader dem stå i ca. 5 min og så ind i
> den varme ovn, det gør at de altid er bløde inden i.
> Hilsen
> T
>
Jeg fryser det kun efter bagning, har dog ikke selv smagt på varene men
vennerne siger at det er godt, men det finder jeg ud
nytårsaften. Det er den eneste dag hvor jeg spiser kage og jeg glæder mig
helt vildt
Tror jeg vil prøve din metode næste gang.
Finn