Torben Brøndum skrev:
> Hej derude,
>
> Vi har netop købt en kombineret kaffe og espresso maskine (Krups XP2070).
>
> Jeg har et spørgsmål til opskumning af mælk:
>
> Til Cappuccino skal bruges 1/3 espresso, 1/3 varm mælk og 1/3 mælkeskum.
> Hvad gør I, når I har opskummet mælken og skal have det over i koppen med
> espresso - for hælder man bare uden videre, så får man jo kun varm mælk
> over - skummet bliver tilbage.
Jeg bruger bare en ske.
> Men er det alligevel sådan man gør - altså hældet varm mælk over i
> espressoen og så tager en ske til skummet?
>
> Hvad gør I - håber I kan følge mit spørgsmål
Jeg havde stor glæde af de forskellige guides på CoffeeGeek, da
jeg blev bidt af espresso.
Jeg kunne have svoret, der var en om cappucino, men kan ikke
finde den. I stedet er her guiden om mælkeskumning:
<
http://www.coffeegeek.com/guides/frothingguide>
--
Jens Axel Søgaaard