/ Forside / Interesser / Helbred / Slankekure / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Slankekure
#NavnPoint
henningbo.. 2235
ans 1415
vaxen 1300
dova 889
miritdk 860
disken 790
Mordex 720
Nordsted1 649
Jernladyen 626
10  briani 560
Gås opskrift
Fra : Steffen


Dato : 19-12-06 20:31

Mangler noget vejledning til hvordan man tilbereder en gås og hvad man skal
have som tilbehør - såvel traditionel som u-traditionel opskrift. Det gør
selvfølgelig ikke noget hvis det også er med færre kalorier - men ikke et
krav.

Steffen



 
 
Lisbeth Jacobsen (19-12-2006)
Kommentar
Fra : Lisbeth Jacobsen


Dato : 19-12-06 21:01

"Steffen" <lilbrorspam@galnet.dk> skrev i en meddelelse
news:8ddc6$45882fc1$55da8bb6$27966@news.galnet.dk...

> Mangler noget vejledning til hvordan man tilbereder en gås og hvad man
> skal have som tilbehør - såvel traditionel som u-traditionel opskrift.

Du har krydspostet din forespørgsel. I denne gruppe samt i
dk.kultur.mad+drikke hvor den snarere hører hjemme. Denne gruppe er ikke
beregnet til udveksling af opskrifter.



bj (20-12-2006)
Kommentar
Fra : bj


Dato : 20-12-06 22:15


"Steffen" <lilbrorspam@galnet.dk> skrev i en meddelelse
news:8ddc6$45882fc1$55da8bb6$27966@news.galnet.dk...
> Mangler noget vejledning til hvordan man tilbereder en gås og hvad man
> skal have som tilbehør - såvel traditionel som u-traditionel opskrift. Det
> gør selvfølgelig ikke noget hvis det også er med færre kalorier - men ikke
> et krav.
>
> Steffen
pynt gåsen, varm så gåsen op, og så "spiser" du hende....i dette tilfælde
vil du forbrænde kalorier istedet...tilbehør kan du vist godt selv regne
ud:)

god jul...

Spøg tilside prøv i dk.kultur.mad+drikke

mvh
bj







Steffen (21-12-2006)
Kommentar
Fra : Steffen


Dato : 21-12-06 16:46

Den var tør og sovsen smagte sødt,men bare enden er god....så er alting godt
=
"bj" <b_hoejgaard75@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:4589a7ef$0$91710$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
>
> "Steffen" <lilbrorspam@galnet.dk> skrev i en meddelelse
> news:8ddc6$45882fc1$55da8bb6$27966@news.galnet.dk...
>> Mangler noget vejledning til hvordan man tilbereder en gås og hvad man
>> skal have som tilbehør - såvel traditionel som u-traditionel opskrift.
>> Det gør selvfølgelig ikke noget hvis det også er med færre kalorier - men
>> ikke et krav.
>>
>> Steffen
> pynt gåsen, varm så gåsen op, og så "spiser" du hende....i dette tilfælde
> vil du forbrænde kalorier istedet...tilbehør kan du vist godt selv regne
> ud:)
>
> god jul...
>
> Spøg tilside prøv i dk.kultur.mad+drikke
>
> mvh
> bj
>
>
>
>
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste