/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Lille svinekam lavet på forhånd?
Fra : Lene


Dato : 18-12-06 10:37

Kan man ikke tilberede en svinekam på forhånd ligesom man kan med en
and?. 2. juledag kommer der folk her og for at blive fri for at stå med
det hele denne dag, vil jeg gerne lave svinekammen en af dagene.

Kan I give mig et tip til hvordan jeg bedst gør det. Her tænker jeg også
på hvordan jeg så får sikret mig at den får en sprød svær.

Mvh. Lene
40plus.dk

 
 
Ralph (18-12-2006)
Kommentar
Fra : Ralph


Dato : 18-12-06 16:43

"Lene" <lesletdette@satzone.com> skrev i en meddelelse
news:45866112$0$181$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
> Kan man ikke tilberede en svinekam på forhånd ligesom man kan med en and?.
> 2. juledag kommer der folk her og for at blive fri for at stå med det hele
> denne dag, vil jeg gerne lave svinekammen en af dagene.

Hmm, jeg vil tillade mig at tvivle, dels pga. opvarmningen dagen efter og
sværens sprødhed.

Men rødkål, kogning og pilning af brunekartofler, skrælning af hvide
kartofler, stegning og partering af and, ris a'lamande, kirsebærsovs,
finsnitning af sværen kan da sagtens laves dagene før, så er det sådan set
kun kamstegen der mangler.

--
Ralph



sailor99 (18-12-2006)
Kommentar
Fra : sailor99


Dato : 18-12-06 17:35


"Lene" <lesletdette@satzone.com> skrev i en meddelelse
news:45866112$0$181$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
> Kan man ikke tilberede en svinekam på forhånd ligesom man kan med en and?.
> 2. juledag kommer der folk her og for at blive fri for at stå med det hele
> denne dag, vil jeg gerne lave svinekammen en af dagene.
>
> Kan I give mig et tip til hvordan jeg bedst gør det. Her tænker jeg også
> på hvordan jeg så får sikret mig at den får en sprød svær.
>
> Mvh. Lene
> 40plus.dk

Skær sværen fra i et stykke.
Når du skal bruge stegen, lægger du sværen i et ildfast fad med skindsiden
nedad. Hæld så kogende vand i, så skindet er dækket. Må gerne gentages en
gang. Herefter gnider du sværen med groft salt og smider den i ovnen ved 200
grader ( evt lidt mindre ved varmluft) hold hele tiden øje med den. Efter en
½ times tid begynder den at være klar. Resten klares evt. under grill, men
pas på, for til sidst går det stærkt.
På den måde har du opvarmet steg med sprød svær.

Mvh
Georg



Emilsen (18-12-2006)
Kommentar
Fra : Emilsen


Dato : 18-12-06 19:58

Lene:
> Kan I give mig et tip til hvordan jeg bedst gør det. Her
> tænker jeg også på hvordan jeg så får sikret mig at den får en
> sprød svær.


Google med følgende linie i søgefeltet:
"Udskæring og tilberedning af svinekød"

Hent første hit - det er en PDF-file på 2 Mb fra Danske
Slagterier - som har mange gode tips.


m.v.h. Emil



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408929
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste