Kim Jensen <kim@_NOSPAM_litewerx.dk> skrev:
>Ditte H wrote:
>> Jeg har fået en kurv fra chefen,
>>med lækkerier.
>> Blandt andet 2x100 gr rigtig rå marcipan.
>> Det jeg fik sidste år, nåede at
>>blive for gammel, så denne gang skal det
>> bruges til et eller andet. Jeg er
>>ikke til konfekt.
>> Tænkte på en kage af en eller anden
>>art, eller nogle småkager.
>
>
http://www.lisoe.dk/bageopskrifter/Ta
>erter/paeretaerte_marcipan.htm
>
>Det passer lige med de 200 gram
>
>Jeg ville nok vælge at bruge friske
>pærer (som måske lige kunne koges
>møre med lidt vanillie) men det er jo en smagssag.
>
>
>--
>mvh Kim Jensen
>blog.werx @
http://kim.litewerx.dk
>Port80.biz // ColorBlender.com // LiteWerx.dk
Jeg ville lave én af mine favoritter: De 2 X 100
gr marcipan rulles ud til 2 lige store kvadrater
(ca. 3mm tykke). 200 gram af de gule (svovlede)
tørrede abrikoser køres et par gange gennem
kødhakkeren (der går svind i de 200 gram fordi det
bliver hængende på indersiderne)
Så lægges de to marcipanfirkanter sammen, med de
hakkede abrikoser imellem, og skæres så ud i små
firkanter à la lakridskonfekt.
Hvis du vil perfektionere dem skal de lige dyppes
i smeltet chokolade.
mvh
Erling