/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Speltmel
Fra :
Birthe Jensen
Dato :
15-12-06 21:54
Hej.
Er der nogen der har en god opskrift på brød lavet af speltmel?
Mvh.
Birthe J.
Klaus Alexander Seis~ (
16-12-2006
)
Kommentar
Fra :
Klaus Alexander Seis~
Dato :
16-12-06 11:08
Birthe Jensen skrev:
> Er der nogen der har en god opskrift på brød lavet af speltmel?
Det grydebagte brød der omtales i tråden "NYT no-knead bread" [¹]
smager fremragende med speltmel. Jeg har netop bagt et med spelt-
mel, og hvor halvdelen af væsken er kærnemælk. Uhm!
Mvh,
Klaus.
[¹]
http://groups.google.com/group/dk.kultur.mad+drikke/browse_thread/thread/dc6d6685299203ea/687a31ddb6bd4d50?tvc=2#687a31ddb6bd4d50
--
Klaus Alexander Seistrup
http://klaus.seistrup.dk/
lonekjaer@hotmail.co~ (
16-12-2006
)
Kommentar
Fra :
lonekjaer@hotmail.co~
Dato :
16-12-06 19:49
Birthe Jensen skrev:
> Hej.
> Er der nogen der har en god opskrift på brød lavet af speltmel?
> Mvh.
> Birthe J.
Hvis du har en brødopskrift du er fortrolig med i forvejen - en der
virkelig sidder på rygraden - så prøv at erstatte en del af melet
med speltmelet. Efter min mening er det den bedste måde at køre nye
meltyper ind i bagværket på. Start med små mængder af den nye
meltype og øg efterhånden som du føler at du har styr på det. Og
god fornøjelse - speltbrød smager dejligt :)
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408847
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.