/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
genopvarmning af frituremad?
Fra :
Miriam
Dato :
14-12-06 23:38
Hej. Jeg skal lave en ordentlig omgang franske æbleskiver på søndag - det
er i korte træk æbleringe dyppet i dej og friturestegt - men det jeg tænker
på, er om jeg kan lave dem dagen inden (i frituren), og så nøjes med at
varme dem op næste dag i ovnen?? Må/kan man det med noget der er
friturestegt? Help!
Vh. Miriam.
Linde (
15-12-2006
)
Kommentar
Fra :
Linde
Dato :
15-12-06 00:14
"Miriam" <miriamdfr@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:elsjor$ff$1@newsbin.cybercity.dk...
> Hej. Jeg skal lave en ordentlig omgang franske æbleskiver på søndag - det
> er i korte træk æbleringe dyppet i dej og friturestegt - men det jeg
> tænker på, er om jeg kan lave dem dagen inden (i frituren), og så nøjes
> med at varme dem op næste dag i ovnen?? Må/kan man det med noget der er
> friturestegt? Help!
Der er ikke noget galt i det, rent bakteriemæssigt. Du skal dog køle dem ned
hurtigst muligt, man siger at det højst må tage 3 timer fra 65 til 5 grader,
for at tilbageværende mikroorganismer(nok mest i æblet) ikke skal kunne
udvikle sig. Måske endda stille dem i fryseren indtil de når ned på de 5-10
grader.
Om det så er lige lækkert når det genopvarmes ved jeg ikke.
Mvh
Linde
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408929
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.