/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Frisk frugt til tiramisu
Fra : Dorthe


Dato : 09-12-06 20:55

Hej,

Vi vil lave tiramisu til dessert nytårsaften og det kunne være lækkert
med lidt frisk frugt til, men hvilken frugter passer???

/Dorthe

 
 
Kevin Borbye Edelvan~ (09-12-2006)
Kommentar
Fra : Kevin Borbye Edelvan~


Dato : 09-12-06 21:43

Dorthe wrote:

> Vi vil lave tiramisu til dessert nytårsaften og det kunne være lækkert
> med lidt frisk frugt til, men hvilken frugter passer???

Hvis jeg portionsanretter misùen kan jeg godt finde på at koge en meget
tyk appelsinsirup og lave en kokkering rundt om kagestykket. Så kan man
dyppe eller lade være, hvis man er puritaner.

Frisk frugt ville jeg ikke servere til, men halve jordbær eller lignende
kunne vel gå i en snæver vending. Det er dog ikke sæson.

Appelsinsirup rundt om og et par blade citronmelisse gør sig fint, hvis
det bare er for præsentationen.

Mvh
Kevin Borbye Edelvang

Pernille Højgaard (10-12-2006)
Kommentar
Fra : Pernille Højgaard


Dato : 10-12-06 17:20


"Dorthe" <blapper@msn.com> skrev i en meddelelse
news:457b149a$0$2102$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...

> Vi vil lave tiramisu til dessert nytårsaften og det kunne være lækkert med
> lidt frisk frugt til, men hvilken frugter passer???
>
> /Dorthe

Hvad med sharon-frugter?

VH Pernille



edelvang@gmail.com (11-12-2006)
Kommentar
Fra : edelvang@gmail.com


Dato : 11-12-06 09:11

Pernille Højgaard skrev:

> Hvad med sharon-frugter?

Yrgh, det vil jeg bestemt anbefale at lade være med. Det er en af de
relativt få frugter, der er fuldstændig blottet for syre, ligesom
meloner. Den slags er ikke godt til tunge, søde desserter.

Mvh
Kevin Borbye Edelvang


MrsKrabappel (11-12-2006)
Kommentar
Fra : MrsKrabappel


Dato : 11-12-06 22:20

<edelvang@gmail.com> wrote in message
news:1165824638.424137.228130@73g2000cwn.googlegroups.com...
Pernille Højgaard skrev:

> Hvad med sharon-frugter?
Yrgh, det vil jeg bestemt anbefale at lade være med.

Hvad med at lade være - helt?
Jeg kan ikke se hvorfor en dessert med KAFFE skal rodes med frugter...

Sandra



Dorthe (12-12-2006)
Kommentar
Fra : Dorthe


Dato : 12-12-06 19:59

MrsKrabappel skrev:
> <edelvang@gmail.com> wrote in message
> news:1165824638.424137.228130@73g2000cwn.googlegroups.com...
> Pernille Højgaard skrev:
>
>> Hvad med sharon-frugter?
> Yrgh, det vil jeg bestemt anbefale at lade være med.
>
> Hvad med at lade være - helt?
> Jeg kan ikke se hvorfor en dessert med KAFFE skal rodes med frugter...
>
> Sandra
>
>
Ja, måske har du ret - det var mere for at få en lidt frisk smag til det
tunge. Men sharonfrugter bliver det ikke

/Dorthe

Kim Jensen (12-12-2006)
Kommentar
Fra : Kim Jensen


Dato : 12-12-06 20:27

Dorthe wrote:
> Vi vil lave tiramisu til dessert nytårsaften og det kunne være lækkert
> med lidt frisk frugt til, men hvilken frugter passer???

Som andre har nævnt; ingen.

Jeg ville klart foretrække noget evt. "friskt" i form af et glas
passende vin. En kølig Asti Spumante bliver det i hvert fald hér.


--
mvh Kim Jensen
blog.werx @ http://kim.litewerx.dk
Port80.biz // ColorBlender.com // LiteWerx.dk

Frank Løkkegaard (12-12-2006)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 12-12-06 21:25

Dorthe <blapper@msn.com> writes:
>Ja, måske har du ret - det var mere for at få en lidt frisk smag til det
>tunge. Men sharonfrugter bliver det ikke

Efter at have debatteret emnet siden i aftes, er min kone kommet frem til
at jeg synes at det kan man ikke - hvilket jeg helt grundlæggende er enig
med hende i.

--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311





Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste