/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
rødkålssalat
Fra : spoi@sol.dk


Dato : 27-11-06 20:31

Er der nogen der ligger inde med en god opskrift på rødkåslsalat

LN


 
 
lonekjaer@hotmail.co~ (28-11-2006)
Kommentar
Fra : lonekjaer@hotmail.co~


Dato : 28-11-06 11:08

Jeg plejer at finsnitte noget rødkål, skære nogle appelsiner i
fileter, presse den resterende appelsinsaft fra "skroget" ud over
og derefter lade det stå på køl og trække lidt. Hvis du gerne vil
have lidt olie over, kan valnøddeolie anbefales, ligeså kan halve
valnødder som pynt. Det smager dejlig friskt og kan bruges til både
hverdagsmad og julemad.


Heidi (28-11-2006)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 28-11-06 19:59

spoi@sol.dk wrote:
> Er der nogen der ligger inde med en god opskrift på rødkåslsalat

Jeg kan godt lide den her:

Rødkålssalat

1/4 lille fintsnittet rødkål (ca. 250 g)
1 appelsin i store tern (ca. 150 g)
1 æble i tern (ca. 100 g)
½ rødløg i tynde ringe (ca. 50 g)
100 g blå vindruer i halve uden sten (grønne kan også sagtens bruges)
2 spsk rosiner (putter jeg ikke selv i)
1 dl hakkede valnøddekerner (ca. 30 g)

marinade:
1 spsk appelsinsaft
1 tsk flydende honning
2 tsk olie

Der står ikke hvor mange personer den er til, men det afhænger
også af, om det er som tilbehør, eller feks. som
en frokostret med brød til (på opskriften jeg fik den fra står der at
den serveres med brød).
Den kommer helt sikkert på bordet når vi skal holde jul i år!

--
Heidi


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408929
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste