/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Karrydressing
Fra : Ukendt


Dato : 22-10-06 23:28

Har I en god opskrift på hjemmelavet karrydressing? Den skal bruges til at
smørre på brødet i en kyllingesandwich.

MVH Peter



 
 
Sebastian el. Nina (23-10-2006)
Kommentar
Fra : Sebastian el. Nina


Dato : 23-10-06 07:40

Bland cremefraiche, salt, peber, karry og saften fra en dåse ananas - det
plejer at blive super godt

"Peter" <-> wrote in message
news:453bf05a$0$4164$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> Har I en god opskrift på hjemmelavet karrydressing? Den skal bruges til at
> smørre på brødet i en kyllingesandwich.
>
> MVH Peter
>
>



Inger (23-10-2006)
Kommentar
Fra : Inger


Dato : 23-10-06 18:57

Sebastian el. Nina skrev:
> Bland cremefraiche, salt, peber, karry og saften fra en dåse ananas - det
> plejer at blive super godt

Enig - jeg plejer dog at tilføje lidt knust hvidløg Og så kan man
også bruge ananas juice, så man ikke behøver åbne en hel dåse ananas -
og kun en sjat af den, ikke det hele

Mvh. Inger

Peter Wing Larsen (23-10-2006)
Kommentar
Fra : Peter Wing Larsen


Dato : 23-10-06 20:23

"Inger" <nomail@me.com> wrote in message
news:453d0295$0$49205$14726298@news.sunsite.dk...
> Sebastian el. Nina skrev:
>> Bland cremefraiche, salt, peber, karry og saften fra en dåse ananas - det
>> plejer at blive super godt
>
> Enig - jeg plejer dog at tilføje lidt knust hvidløg Og så kan man også
> bruge ananas juice, så man ikke behøver åbne en hel dåse ananas - og kun
> en sjat af den, ikke det hele

Men så har du jo til gengæld åbnet en hel flaske ananasjuice.



Inger (24-10-2006)
Kommentar
Fra : Inger


Dato : 24-10-06 19:10

Peter Wing Larsen skrev:
> "Inger" <nomail@me.com> wrote in message
> news:453d0295$0$49205$14726298@news.sunsite.dk...
>> Sebastian el. Nina skrev:
>>> Bland cremefraiche, salt, peber, karry og saften fra en dåse ananas - det
>>> plejer at blive super godt
>> Enig - jeg plejer dog at tilføje lidt knust hvidløg Og så kan man også
>> bruge ananas juice, så man ikke behøver åbne en hel dåse ananas - og kun
>> en sjat af den, ikke det hele
>
> Men så har du jo til gengæld åbnet en hel flaske ananasjuice.
>
>

ja ja... Men den drikker jeg, det smager så godt Den kan holde lidt
længere end ananaserne der er åbnet.
Og i Liddl kan man få en liter til 6-7 kroner og den smager endda bedre
end den hundedyre fra Rynkeby (eller hvor den nu kommer fra, den til
16-18 kroner i grøn karton).
Men hvis der skal ananas i salaten (f.x.) bruger jeg også saften fra
dåsen...


Mvh. Inger

Ukendt (25-10-2006)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 25-10-06 13:48

Sebastian el. Nina wrote:
> Bland cremefraiche, salt, peber, karry og saften fra en dåse ananas -
> det plejer at blive super godt

Lyder interessant. Hvor meget af hver ca.? Især hvor meget/lidt ananas sker
der i?

/Peter



Sebastian el. Nina (25-10-2006)
Kommentar
Fra : Sebastian el. Nina


Dato : 25-10-06 17:14

Mit bud er at prøve dig frem. Når jeg laver mad er det oftest på "gefühl",
men bland cremefraiche, salt, peber og karry i - og så saft/juice...

Den er forresten genial til pastasalat med skinke - og så kan man jo putte
ananas i, når man alligevel har åbnet en dåse.

- Nina


"Peter" <-> wrote in message
news:453f5cf7$0$4164$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> Sebastian el. Nina wrote:
> > Bland cremefraiche, salt, peber, karry og saften fra en dåse ananas -
> > det plejer at blive super godt
>
> Lyder interessant. Hvor meget af hver ca.? Især hvor meget/lidt ananas
sker
> der i?
>
> /Peter
>
>



N.D.R. (28-10-2006)
Kommentar
Fra : N.D.R.


Dato : 28-10-06 23:48


"Peter" <-> skrev i en meddelelse
news:453bf05a$0$4164$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> Har I en god opskrift på hjemmelavet karrydressing? Den skal bruges til at
> smørre på brødet i en kyllingesandwich.
>
> MVH Peter


Jeg plejer at bruge creme fraiche blandet med fromaige frais, men det kan
man jo gøre som man vil.
Karry - stærk karry - lidt gurkemeje (for farvens skyld) - lidt chilli -
lidt lime - honning - salt og peber.
Prøv det. Det er forrygende.
Nanna




Erling Hansen (29-10-2006)
Kommentar
Fra : Erling Hansen


Dato : 29-10-06 20:02

Peter <-> wrote:

> Har I en god opskrift på hjemmelavet karrydressing? Den skal bruges til at
> smørre på brødet i en kyllingesandwich.
>
> MVH Peter

Rør din egen mayonnaise - blomme + vindruekerneolie+salt. Den bruger du
som grundlag for forskellige dressinger.
Til din karry-dressing:
50% mayo + 15% CremeFraishe(den lette)+35%FromageFrais. Skal det være
rigtig godt 'brænder' du lidt karry af på en lille pande i en anelse
smør, og rører den i dressingen når den er kølet af. Spæd op med en
anelse frugt af en slags - f.eks. knust æble, eller lidt annanas fra en
dåse.
Velbekomme
Erling

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408929
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste