/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
2 hurtige til suppen i aften
Fra : Carina Hansen


Dato : 21-10-06 16:09

Hej

Jeg skal lave en grøntsagssuppe, hvor jeg først koger grøntsagerne ind med
hvidvin og derefter skal fløden i. Hvordan sikrer jeg mig at den ikke
skiller?

I bunden af tallerknen skal der ligge kammuslinger. Jeg har købt en pose
frosne. Er der ok bare at marinere dem i citron? Eller skal de steges/koges
eller noget andet?

VH
Carina



 
 
Frank Løkkegaard (22-10-2006)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 22-10-06 13:08

"Carina Hansen" <carina@nospam.inv> on lørdag 21. oktober 2006 at 17:09
+0100 wrote:
>
>Jeg skal lave en grøntsagssuppe, hvor jeg først koger grøntsagerne ind
>med
>hvidvin og derefter skal fløden i. Hvordan sikrer jeg mig at den ikke
>skiller?
Lav varme og gang i piskeriset
>
>
>I bunden af tallerknen skal der ligge kammuslinger. Jeg har købt en pose
>frosne. Er der ok bare at marinere dem i citron? Eller skal de
>steges/koges
>eller noget andet?

Lad dem lige få varmen gennem et ophold i lidt af suppen
--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311





Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste