Hej Davidsen!
Bliver det ikke til en chutney?
Jeg tænkte på at sylte dem hele med stilk og det hele - ligesom dem man
køber i de små glas.
Hilsen
Peter
"Davidsen" <davidsen@REMOVETHIStdcspace.dk> skrev i en meddelelse
news:4534cf4a$0$12696$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> "Peter Løhde Svarre" <svarre69@mali.tele.dk> skrev i en meddelelse
> news:4534c19c$0$924$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
>> Hej!
>>
>> Er der nogen af jer, der ved hvordan man sylter chilier. Jeg tænker på de
>> små man kan købe på glas.
>>
>> --
>> Med venlig hilsen
>>
>> Peter
>>
>
> Jeg bruger følgende opskrift, dog som regel uden de øvrige grøntsager:
>
> 300 g blandede friske chili'er
> 1 rød peberfrugt
> 10 fed hvidløg
> 5 dl hvidvinseddike
> 3 dl vand
> 4 spsk sukker
> 1 spsk salt
> 6 pillede skalotteløg
>
> Vask chilierne, fjern stilkene og prik dem med en gaffel.
> Fjern membraner og kerner fra peberfrugten, snit i tynde strimler.
> Pil hvidløg.
> Kog eddike, vand, sukker og salt.
> Tilsæt hvidløg, chili og skalotteløg. Kog op.
> Kom det på rene glas (Evt. m. tilsat Atamon).
>
> (Fra bogen "Lev stærkt", Gyldendal)
>
> Mvh
> Davidsen
>
>
>
>