/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Popning af ris
Fra :
Emilsen
Dato :
13-10-06 03:17
Hej
Man kan købe morgenmadsprodukter med poppede ris. Ofte med
chokoladesmag, og nogle gange uden.
Der sælges også "riskager", som er sammenpressede poppede ris i
en cirkulær form.
Mine spørgsmål er: Kan man selv 'poppe' ris?
Hvordan?
Hvilke typer ris er egnede?
Fremgangsmåde?
Naturligvis har jeg Googlet lidt for at finde svarene, men med
meget lidt held.
Sorte ris (som egentligt er græsfrø) kan poppes; men det er kun
smagen som ændres - størrelsen forbliver uændret. Det var IKKE
hvad jeg søgte efter.
Friske rå riskorn med avner kan poppes i meget hedt sand. Det
fortæller mig, dels at temperaturen skal være meget høj, og at
riskornene skal indeholde en vis mængde vand.
Forsøg med div. ristyper var alle negative.
Så, hvis nogen har løsningen, hører jeg gerne nærmere.
m.v.h. Emil
sune.ryge@gmail.com (
26-10-2006
)
Kommentar
Fra :
sune.ryge@gmail.com
Dato :
26-10-06 19:04
hej. jeg leder efter det helt samme, var også på google, men med
intet resultat (udover det her link) så hvis du finder ud af det må
du meget gerne sende mig en mail.
Mvh. Sune
Wamp6@jubii.dk
Max (
26-10-2006
)
Kommentar
Fra :
Max
Dato :
26-10-06 19:25
Hej
> hej. jeg leder efter det helt samme, var også på google, men med
Måske dette giver lidt inspiration
http://home.howstuffworks.com/question393.htm
Mvh Max
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408929
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.