Gainsbourg skrev i 452430fb$0$49200$14726298@news.sunsite.dk dette:
> På en rejse i Toscana fik vi en meget lækker dessert, som smagte af
> Creme Brulee. Men i stedet for at servere desserten på normal vis,
> med sukkeret karamelliseret (under grill eller med brænder), så kom
> tjeneren med desserten brændende og den stod og brændte videre
> temmelig længe på bordet, mens sukkeret langsom krystalliseredes.
>
> Det smagte utrolig godt (bedre end når den laves på normal vis) og
> det var meget elegant og hyggeligt at sidde og se sukkeret boble og
> karamelisere. Nu er spørgsmålet bare hvordan genskabes det? Det
> smagte ikke som om der var tilsat nogen form for spiritus (og det
> benægtede tjereren da også) - så hvordan får man ild i sukkeret og
> får det til at brænde så længe?
Det er sikkert en Panna Cotta der er flamberet med en eller anden likør.
vh
Jan
--
Fotoamatør af Guds (u)nåde. | A: Der er altså også et liv uden for nettet!
PS: Knipserier kan findes på | B: Såååeh - har du et link?
http://jan.boegh.net/foto.htm