Nej, nu er jeg jo selv så heldig (hvad angår udbud af restauranter)
at bo i hovedstaden, så jeg kan nærmest vælge og vrage imellem
sushi-udbyderne... Jeg aner faktisk ikke hvad der er i nærheden af
Horsens.
Det eneste jeg ved, er at da min mad-ven boede i Give, var han nødt
til at tage til Århus for at få frisklavet sushi og det han fik der
var ganske okay. -Jeg har lige ringet til ham for at få navnet på
stedet, men han kunne ikke huske det, så du får i stedet de her 2
links, som jeg har fundet på nettet... Jeg var lidt i tvivl om det ene
sted stadig fandtes (da det var en anmeldelse fra 2003), så jeg
ringede lige og tjekkede - De findes stadig, men det er en take-away...
Der kan kun lige sidde 2 der inde, hvis man vil sidder ned og spise
(der):
http://www.hoerup.dk/restaurant/archives/sushi.php
Jeg har ikke tjekket op på den anden, da deres hjemmeside så rimelig
opdateret ud, men efter billedet at dømme, kan man da minimum sidde 4
der:
http://www.thesushicompany.dk/index.html
God fornøjelse... Jeg håber at den "rigtige" sushi falder i god...
mavse!
:) Misty
PS. Ang. fisken, så er det vigtigt at fisken fryses til minus 20
grader i 24 timer, for at slå evt. parasitter ihjel (specielt
marine-rundorm)... Det er dog værst i fisk der både bevæger sig i
fersk- OG saltvand, som f.eks. laks.
Det er et lovkrav til restauranter, at fisk der skal spises rå (eller
gravad) forbehandles på ovenstående måde.
Fiskehandleren i min lokale ISO, sagde dog at jeg ikke behøvede gøre
det med hans laks da den var opdrættet, samt at han ville kunne se evt
parasitter i kødet, da han skar det ud til lakse-carpaccio...
meeeeeen... Det er en risiko man tager, hvis man ikke fryser det - just
so you know it! :)