> Jomfruhummerhalerne koger du ca. 8 - 10 minutter, i saltet vand, tilsat
> godt med sukker.
> Du piller dem, og gemmer skallerne. De skal nemlig svitses med
> finthakket løg og nogle fed hvidløg.
> Hæld så ca. ½ l. hvidvin på, og lad det koge ind til det halve.
> Si fonden, hæld den på panden igen og ½ l. piskefløde ved.
> Lad det simre, til det reduceret til ca. det halve.
> Smid kødet i, og varm op.
>
> Det ser meget spændene ud
Hvor mange gram Jomfruhummerhalerne, løg og
> hvidløg passer til den ½ l. hvidvin og ½ l.piskeflødè? Skal den servers
> varm
> over saltaten eller hvad ?
Hej Erik.
Opskriften er 'med løs hånd' og derfor har jeg ikke sat nogle antal
på løg og hvidløg.
Det er et spørgsmål om temperament. (smag om du vil...
))
Hvidvin og piskefløde er beregnet på 4 gode spisere.
Jomfruhummerhaler vil jeg beregne til ca. 1 kg.
Det var sq guf. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang, at jeg laver
sådan en omgang
/Erik