Per A. Hansen skrev:
>
> Pak her tomat ind i et stykke avispapir og gem dem tilside.
> Frugten udskiller et modningshormon - ethylen - som avispapiret
> holder på. Efter nogen tids forløb er de blevet røde, men den gode
> aroma får sde ikke.
> Grønne tomater kan skam godt anvendes som tomatbøf.
>
Hejsa.
Tak for svarene
Jeg har lagt dem allesammen i kasser (et lag), med en avis over. De står
køligt (10-12 grader), så ser vi hvad der sker.
Naturligvis får de ikke den herlige smag af modne sommertomater (som man
nok har vænnet sig til), men hvis de bare bliver så røde, at de kan gøre
gavn som fyld i en gullasch er jeg glad.
I mit næste liv tror jeg jeg vil være millionær, og det halve år bo på
den nordlige halvkugle, og resten af tiden på den sydlige. Så kan man
kontinuert leve i forår og sommer
Jeg bliver altid lidt depri når alting i haven går til, og haven gøres
klar til vinter ;-(
/Joakim