|
| Hvad vil det sige at montere? Fra : Lars R. |
Dato : 24-06-01 03:22 |
|
I en sovse-opskrift er jeg stødt på vendingen: "Monter med koldt smør". Hvad
vil det sige?
Mvh.
Lars
| |
Stroyer (24-06-2001)
| Kommentar Fra : Stroyer |
Dato : 24-06-01 07:58 |
|
Hej Lars
At montere, vil sige at man helder koldt smør i sovsen for at gi den en
cremet konsistens
Hilsen Stroyer
| |
Lars R. (24-06-2001)
| Kommentar Fra : Lars R. |
Dato : 24-06-01 20:29 |
|
Stroyer skrev i meddelelsen ...
>Hej Lars
> At montere, vil sige at man helder koldt smør i sovsen for at gi den en
>cremet konsistens
> Hilsen Stroyer
Altså, man tager bare en klump smør og plumper den ned i sovsen uden videre
dikkedarer...?
Mvh.
Lars
| |
Helle Skoett (24-06-2001)
| Kommentar Fra : Helle Skoett |
Dato : 24-06-01 20:42 |
|
Ja. Så vil du se, at den jævner sovsen og gør den rigtig pæn...
vh
helle s
| |
Lars R. (24-06-2001)
| Kommentar Fra : Lars R. |
Dato : 24-06-01 22:21 |
|
Helle Skoett skrev i meddelelsen
<3b364299$0$5259$4d4eb98e@news.dk.uu.net>...
>Ja. Så vil du se, at den jævner sovsen og gør den rigtig pæn...
>vh
>helle s
Ok, jeg siger tak for svarene.
Mvh.
Lars
| |
Rene' Hjorth (25-06-2001)
| Kommentar Fra : Rene' Hjorth |
Dato : 25-06-01 06:42 |
|
Sun, 24 Jun 2001 21:28:41 +0200 skrev "Lars R." <jkjkl@jklkl.dk>
Hej Lars R.,
>Altså, man tager bare en klump smør og plumper den ned i sovsen uden videre
>dikkedarer...?
Well, skærer den i terninger og pisker mens du kommer den i - bemærk dog
at saucen ikke så koges igen, da smørret da mister sin monterende
effekt, samt lidt af den friske smag.
Rene'
www.rene.hjorth.com
| |
Stroyer (25-06-2001)
| Kommentar Fra : Stroyer |
Dato : 25-06-01 09:08 |
|
Man skal piske smøret hurtigt i , så bliver den god *S*
Stine
| |
|
|