|
| Lagkagecreme Fra : Lene |
Dato : 03-09-06 14:11 |
|
Jeg skal holde min fødselsdag på fredag og tænkte mig at lave to lagkager.
Den ene en "traditionel" lagkage med bananer i samt en noget mere sød med
brune bunde med chokoladecreme i.
Og nu til spørgsmålet: Når jeg nu vil lave en chokoladecreme, hvordan er
forholdet så mellem chokolade og flødeskum? F.eks. til ½ liter fløde, hvor
meget chokolade vil I tro jeg skal beregne, så det ikke er hård creme vi
skal sidde og gnaske i?
Mvh Lene
40plus.dk
| |
Heidi B. Petersen (03-09-2006)
| Kommentar Fra : Heidi B. Petersen |
Dato : 03-09-06 16:20 |
|
"Lene" <lesletdette@satzone.com> skrev i en meddelelse
news:44fad44d$0$145$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Jeg skal holde min fødselsdag på fredag og tænkte mig at lave to lagkager.
> Den ene en "traditionel" lagkage med bananer i samt en noget mere sød med
> brune bunde med chokoladecreme i.
> Og nu til spørgsmålet: Når jeg nu vil lave en chokoladecreme, hvordan er
> forholdet så mellem chokolade og flødeskum? F.eks. til ½ liter fløde, hvor
> meget chokolade vil I tro jeg skal beregne, så det ikke er hård creme vi
> skal sidde og gnaske i?
Hej Lene
Jeg laver 1/2 l. fløde og 250 gr. mørk chokolade. Varm fløde og put
chokolade deri (må ikke koge). Laves dagen før og piskes når kagen skal
laves.. smager himmelsk..
Mvh Heidi
| |
Lene (03-09-2006)
| Kommentar Fra : Lene |
Dato : 03-09-06 17:32 |
|
> Hej Lene
> Jeg laver 1/2 l. fløde og 250 gr. mørk chokolade. Varm fløde og put
> chokolade deri (må ikke koge). Laves dagen før og piskes når kagen skal
> laves.. smager himmelsk..
> Mvh Heidi
>
Kære Heidi!
Bliver fløden med chokoladen ordentlig stiv, når det er blandet sammen? Jeg
troede ikke at det kunne lade sig gøre. Skal det i køleskab til næste dag,
hvor det skal piskes?
Mvh Lene
| |
Mette Svangren Gutte~ (03-09-2006)
| Kommentar Fra : Mette Svangren Gutte~ |
Dato : 03-09-06 16:39 |
|
"Lene" <lesletdette@satzone.com> skrev i en meddelelse
news:44fad44d$0$145$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Og nu til spørgsmålet: Når jeg nu vil lave en chokoladecreme, hvordan er
> forholdet så mellem chokolade og flødeskum? F.eks. til ½ liter fløde, hvor
> meget chokolade vil I tro jeg skal beregne, så det ikke er hård creme vi
> skal sidde og gnaske i?
> Mvh Lene
> 40plus.dk
Hej Lene
Prøv fx med 300 g toblerone til ½ l fløde. Knasen i chokoladen gi'r en
dejlig effekt. Smelt tobleronen i vandbad eller mikrobølgeovn og vend den
forsigtigt med den stiftpiskede flødeskum.
MVH Mette
| |
|
|