/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Lagkagecreme
Fra : Lene


Dato : 03-09-06 14:11

Jeg skal holde min fødselsdag på fredag og tænkte mig at lave to lagkager.
Den ene en "traditionel" lagkage med bananer i samt en noget mere sød med
brune bunde med chokoladecreme i.
Og nu til spørgsmålet: Når jeg nu vil lave en chokoladecreme, hvordan er
forholdet så mellem chokolade og flødeskum? F.eks. til ½ liter fløde, hvor
meget chokolade vil I tro jeg skal beregne, så det ikke er hård creme vi
skal sidde og gnaske i?
Mvh Lene
40plus.dk



 
 
Heidi B. Petersen (03-09-2006)
Kommentar
Fra : Heidi B. Petersen


Dato : 03-09-06 16:20


"Lene" <lesletdette@satzone.com> skrev i en meddelelse
news:44fad44d$0$145$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Jeg skal holde min fødselsdag på fredag og tænkte mig at lave to lagkager.
> Den ene en "traditionel" lagkage med bananer i samt en noget mere sød med
> brune bunde med chokoladecreme i.
> Og nu til spørgsmålet: Når jeg nu vil lave en chokoladecreme, hvordan er
> forholdet så mellem chokolade og flødeskum? F.eks. til ½ liter fløde, hvor
> meget chokolade vil I tro jeg skal beregne, så det ikke er hård creme vi
> skal sidde og gnaske i?

Hej Lene
Jeg laver 1/2 l. fløde og 250 gr. mørk chokolade. Varm fløde og put
chokolade deri (må ikke koge). Laves dagen før og piskes når kagen skal
laves.. smager himmelsk..
Mvh Heidi



Lene (03-09-2006)
Kommentar
Fra : Lene


Dato : 03-09-06 17:32


> Hej Lene
> Jeg laver 1/2 l. fløde og 250 gr. mørk chokolade. Varm fløde og put
> chokolade deri (må ikke koge). Laves dagen før og piskes når kagen skal
> laves.. smager himmelsk..
> Mvh Heidi
>
Kære Heidi!
Bliver fløden med chokoladen ordentlig stiv, når det er blandet sammen? Jeg
troede ikke at det kunne lade sig gøre. Skal det i køleskab til næste dag,
hvor det skal piskes?
Mvh Lene



Mette Svangren Gutte~ (03-09-2006)
Kommentar
Fra : Mette Svangren Gutte~


Dato : 03-09-06 16:39

"Lene" <lesletdette@satzone.com> skrev i en meddelelse
news:44fad44d$0$145$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Og nu til spørgsmålet: Når jeg nu vil lave en chokoladecreme, hvordan er
> forholdet så mellem chokolade og flødeskum? F.eks. til ½ liter fløde, hvor
> meget chokolade vil I tro jeg skal beregne, så det ikke er hård creme vi
> skal sidde og gnaske i?
> Mvh Lene
> 40plus.dk

Hej Lene

Prøv fx med 300 g toblerone til ½ l fløde. Knasen i chokoladen gi'r en
dejlig effekt. Smelt tobleronen i vandbad eller mikrobølgeovn og vend den
forsigtigt med den stiftpiskede flødeskum.

MVH Mette



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste