/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Sær mørbrad
Fra :
Ukendt
Dato :
03-09-06 03:25
Jeg fik serveret en gennemstegt engelsk bøf forleden aften derhjemme. Kødet
var fra "den kendte slagter i Middelfart", hvem så det end er. Det som
undrer mig er, at der var områder inden i bøffen som var HELT
mørkerøde/bordeauxrøde. Områderne var små (på str. med en 25-øre), men
bestemt ikke gennemstegte. Hvad kan det mon skyldes? Kan det være dér hvor
kroge har hængt i kødet eller hvad? Jeg må indrømme at jeg mistede
appetitten, da jeg straks tænkte på kræft-knuder eller salmonella-områder i
kødet.
MVH Peter
Jesper Mehlsen (
03-09-2006
)
Kommentar
Fra :
Jesper Mehlsen
Dato :
03-09-06 10:08
Peter skrev:
> Jeg fik serveret en gennemstegt engelsk bøf forleden aften derhjemme. Kødet
> var fra "den kendte slagter i Middelfart", hvem så det end er. Det som
> undrer mig er, at der var områder inden i bøffen som var HELT
> mørkerøde/bordeauxrøde. Områderne var små (på str. med en 25-øre), men
> bestemt ikke gennemstegte. Hvad kan det mon skyldes? Kan det være dér hvor
> kroge har hængt i kødet eller hvad? Jeg må indrømme at jeg mistede
> appetitten, da jeg straks tænkte på kræft-knuder eller salmonella-områder i
> kødet.
>
> MVH Peter
>
>
Kræft er det ikke. Det er dels hårdt og hvidligt (oftest) og dels finder
du det ikke er muskler, som jo er det kødet består af.
Hilsen Jesper
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408847
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.