|
| Kursus i italiensk madlavning Fra : Hanne Tornøe |
Dato : 19-06-01 12:07 |
|
Kender nogen i gruppen et godt "gastronomi-kursus" I ITALIEN, PÅ ITALIENSK
HELST, og IKKE sofistikeret madlavning MEN det ægte"husmoderkøkken" med
grundlæggende tilberedninger af retterne + gerne vinsmagning, indkøb af
råvarer og andet hyggeligt indbygget. Helst ville jeg da ud på en gård og
rende i hælene på en landhusmor, men andet kan også bruges, bare det ikke er
for turistet, og her tænker jeg på visse kurser, der tilsyneladende bygger
på at en kok fremtryller enkle pastaretter, stærkt beundret af et siddende
publikum i et par timer.
Måske kunne jeg også her få noget at vide om LUPINI. Jeg indkøbte en pose
tørrede lupini i den tro, at de kunne behandles som bønner, men selvom jeg
behandlede dem efter brugsanvisningen - sættes i blød, koges, skylles under
rindende vand for at fjerne bitterstoffet - var de så stærkt bitre, at de
ikke var til at spise. Der er sikkert en eller anden speciel opskrift, hvor
de indgår, men selv efter studium af diverse italienske kogebøger, er det
ikke lykkedes mig at finde noget om det. (De ligner fuldstændig FAVE af
udseende, men smagen er sandelig en ganske anden!!!) Jeg er temmelig
nysgerrig efter at vide, hvordan de egentlig skal bruges, så hvis nogen kan
fortælle noget om det, ville jeg blive glad. Der er stadig ½ pose tilbage.
Venlig hilsen Hanne T
| |
Jens Olsen (19-06-2001)
| Kommentar Fra : Jens Olsen |
Dato : 19-06-01 21:13 |
|
"Hanne Tornøe" <hanne@tornoe.net> skrev i en meddelelse
news:3b2f32a0$0$3238$ba624c82@nntp01.dk.telia.net...
| Kender nogen i gruppen et godt "gastronomi-kursus" I ITALIEN, PÅ
ITALIENSK
| HELST, og IKKE sofistikeret madlavning MEN det ægte"husmoderkøkken"
med
| grundlæggende tilberedninger af retterne + gerne vinsmagning, indkøb
af
| råvarer og andet hyggeligt indbygget. Helst ville jeg da ud på en
gård og
| rende i hælene på en landhusmor, men andet kan også bruges, bare det
ikke er
| for turistet, og her tænker jeg på visse kurser, der tilsyneladende
bygger
| på at en kok fremtryller enkle pastaretter, stærkt beundret af et
siddende
| publikum i et par timer.
Helle og Alfredo Tesio afholder madlavningskurser
såvel i Rom som i Toscana. Ak ja, hvem der havde råd ...
Se
http://www.alfredotesio.dk/at_kokkeskole.htm
m.v.h.
jens olsen
| |
Jens Olsen (19-06-2001)
| Kommentar Fra : Jens Olsen |
Dato : 19-06-01 21:24 |
|
"Hanne Tornøe" <hanne@tornoe.net> skrev i en meddelelse
news:3b2f32a0$0$3238$ba624c82@nntp01.dk.telia.net...
| Kender nogen i gruppen et godt "gastronomi-kursus" I ITALIEN, PÅ
ITALIENSK
| HELST, og IKKE sofistikeret madlavning MEN det ægte"husmoderkøkken"
med
| grundlæggende tilberedninger af retterne + gerne vinsmagning, indkøb
af
| råvarer og andet hyggeligt indbygget. Helst ville jeg da ud på en
gård og
| rende i hælene på en landhusmor, men andet kan også bruges, bare det
ikke er
| for turistet, og her tænker jeg på visse kurser, der tilsyneladende
bygger
| på at en kok fremtryller enkle pastaretter, stærkt beundret af et
siddende
| publikum i et par timer.
PS:
Prøv at søge fx i Google på +italian +cooking +school
- det giver 10 siders hit- eller på +italia +cucina +scuola
m.v.h.
jens olsen
|
| |
|
|