|
| Kirsebær?? Fra : Pia Lihme Petersen |
Dato : 05-08-06 11:14 |
|
Hej
Vi har et kæmpe kirsebærtræ, fyldt med modne, søde kirsebær ... Kan de
bruges til andet, end bare til at gufle i sig ? Evt. opskrifter skal ikke
være for meget sukker/fløde-snask eller med alkohol ... Er der
muligheder ? Eller skal vi bare gufle dem vi kan, og lade resten gå til
spilde ?
Mvh Pia
| |
Tina (05-08-2006)
| Kommentar Fra : Tina |
Dato : 05-08-06 11:22 |
|
"Pia Lihme Petersen" <PiaFJERN@lihme.com> skrev i en meddelelse
news:44d46f80$0$12635$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hej
>
> Vi har et kæmpe kirsebærtræ, fyldt med modne, søde kirsebær ... Kan de
> bruges til andet, end bare til at gufle i sig ? Evt. opskrifter skal ikke
> være for meget sukker/fløde-snask eller med alkohol ... Er der
> muligheder ? Eller skal vi bare gufle dem vi kan, og lade resten gå til
> spilde ?
>
Saft, syltetøj, grød, tærter... Alt, hvad man kan bruge hindbær og jordbær
til, kan man ave med kirsebær i stedet for.
Tina
| |
Lars Holst (05-08-2006)
| Kommentar Fra : Lars Holst |
Dato : 05-08-06 13:30 |
|
"Tina" <Spørg@vedvejkrydset,dk> said in
news:44d47145$0$899$edfadb0f@dread12.news.tele.dk:
>
> "Pia Lihme Petersen" <PiaFJERN@lihme.com> skrev i en meddelelse
> news:44d46f80$0$12635$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>> Hej
>>
>> Vi har et kæmpe kirsebærtræ, fyldt med modne, søde kirsebær ... Kan
>> de bruges til andet, end bare til at gufle i sig ? Evt. opskrifter
>> skal ikke være for meget sukker/fløde-snask eller med alkohol ...
>> Er der muligheder ? Eller skal vi bare gufle dem vi kan, og lade
>> resten gå til spilde ?
>>
>
> Saft, syltetøj, grød, tærter... Alt, hvad man kan bruge hindbær og
> jordbær til, kan man ave med kirsebær i stedet for.
>
> Tina
>
>
>
>
>
Rom
--
Lars Holst
| |
Tina (06-08-2006)
| Kommentar Fra : Tina |
Dato : 06-08-06 02:06 |
|
"Lars Holst" <delfinerne@yahoo.com> skrev i en meddelelse
news:Xns98169371FB90125689lh236589@62.243.74.162...
>
> Rom
>
Citat:
"Evt. opskrifter skal ikke
være for meget sukker/fløde-snask eller med alkohol"
/Citat slut
De ting jeg foreslog, kan laves med sødemidler, eller med et reduceret
sukkerindhold.
Tina
| |
Lars Holst (06-08-2006)
| Kommentar Fra : Lars Holst |
Dato : 06-08-06 10:27 |
|
"Tina" <Spørg@vedvejkrydset,dk> said in news:44d54082$0$884
$edfadb0f@dread12.news.tele.dk:
>
> "Lars Holst" <delfinerne@yahoo.com> skrev i en meddelelse
> news:Xns98169371FB90125689lh236589@62.243.74.162...
>
>>
>> Rom
>>
>
> Citat:
> "Evt. opskrifter skal ikke
> være for meget sukker/fløde-snask eller med alkohol"
> /Citat slut
>
> De ting jeg foreslog, kan laves med sødemidler, eller med et reduceret
> sukkerindhold.
>
> Tina
>
>
Så romessens da.
--
Lars Holst
| |
TT (10-08-2006)
| Kommentar Fra : TT |
Dato : 10-08-06 14:52 |
|
"Lars Holst" <delfinerne@yahoo.com> skrev i en meddelelse
news:Xns981774860F4F825689lh236589@62.243.74.162...
> "Tina" <Spørg@vedvejkrydset,dk> said in news:44d54082$0$884
> $edfadb0f@dread12.news.tele.dk:
>
>>
>> "Lars Holst" <delfinerne@yahoo.com> skrev i en meddelelse
>> news:Xns98169371FB90125689lh236589@62.243.74.162...
>>
>>>
>>> Rom
>>>
>>
>> Citat:
>> "Evt. opskrifter skal ikke
>> være for meget sukker/fløde-snask eller med alkohol"
>> /Citat slut
>>
>> De ting jeg foreslog, kan laves med sødemidler, eller med et reduceret
>> sukkerindhold.
>>
>> Tina
>>
>>
>
> Så romessens da.
>
> --
> Lars Holst
Badr .... Hellere bare drikke lidt mindre
-TT
| |
Peter Westh (05-08-2006)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 05-08-06 18:06 |
|
"Pia Lihme Petersen" <PiaFJERN@lihme.com> skrev i en meddelelse
news:44d46f80$0$12635$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hej
>
> Vi har et kæmpe kirsebærtræ, fyldt med modne, søde kirsebær ... Kan de
> bruges til andet, end bare til at gufle i sig ? Evt. opskrifter skal ikke
> være for meget sukker/fløde-snask eller med alkohol ... Er der
> muligheder ? Eller skal vi bare gufle dem vi kan, og lade resten gå til
> spilde ?
Hvad med at bage en Clafoutis?
http://www.webopskrifter.dk/madopskrifter/1441/
/P
| |
Ole Laursen (06-08-2006)
| Kommentar Fra : Ole Laursen |
Dato : 06-08-06 11:32 |
|
"Pia Lihme Petersen" <PiaFJERN@lihme.com> writes:
> Vi har et kæmpe kirsebærtræ, fyldt med modne, søde kirsebær ... Kan de
> bruges til andet, end bare til at gufle i sig ? Evt. opskrifter skal ikke
> være for meget sukker/fløde-snask eller med alkohol ... Er der
> muligheder ? Eller skal vi bare gufle dem vi kan, og lade resten gå til
> spilde ?
Uddel dem til naboer. Eller pluk dem og lav en hastigt sammenflikket
bod hvor man kan købe dem for en tier pr. bakke, og nyd at få lidt liv
ud af det.
Syltede kirsebær kan også være udmærket tilbehør til forskellige
retter, f.eks. okse- eller vildtkød.
--
Ole Laursen
http://www.cs.aau.dk/~olau/
| |
|
|