|
| Noget med porrer!!!? Men hvad? Fra : Tychsen |
Dato : 29-07-06 13:25 |
|
Jeg har 3 porrer til overs fra vi lavede tærte.
Hvad skal vi bruge dem til? Vi mangler mad til i aften, så kunne man
ikke lave noget ud af dem?
| |
Søren (29-07-2006)
| Kommentar Fra : Søren |
Dato : 29-07-06 13:54 |
|
>"Tychsen" <mtychsen@hotmail.com> skrev i en meddelelse
> >news:1154175907.114614.238830@b28g2000cwb.googlegroups.com...
>Jeg har 3 porrer til overs fra vi lavede tærte.
>
>Hvad skal vi bruge dem til? Vi mangler mad til i aften, så kunne man
>ikke lave noget ud af dem?
>
Hønsekødssuppe!
Du mangler bare, en høne, gulerødder, selleri, løg, mel- og kødboller.
Søren
| |
Tina (29-07-2006)
| Kommentar Fra : Tina |
Dato : 29-07-06 14:48 |
|
"Tychsen" <mtychsen@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:1154175907.114614.238830@b28g2000cwb.googlegroups.com...
>Jeg har 3 porrer til overs fra vi lavede tærte.
>
>Hvad skal vi bruge dem til? Vi mangler mad til i aften, så kunne man
>ikke lave noget ud af dem?
Porresuppe.
Tina
| |
Tychsen (29-07-2006)
| Kommentar Fra : Tychsen |
Dato : 29-07-06 14:53 |
|
Ja, porresuppe! Lyder sku godt..
Nogle opskrifter?
Hønsesuppen lød også godt, men har ik lige mulighed for at handle.
Tina skrev:
> "Tychsen" <mtychsen@hotmail.com> skrev i en meddelelse
> news:1154175907.114614.238830@b28g2000cwb.googlegroups.com...
> >Jeg har 3 porrer til overs fra vi lavede tærte.
> >
> >Hvad skal vi bruge dem til? Vi mangler mad til i aften, så kunne man
> >ikke lave noget ud af dem?
>
> Porresuppe.
>
> Tina
| |
Benedikte Brisson (29-07-2006)
| Kommentar Fra : Benedikte Brisson |
Dato : 29-07-06 15:20 |
|
Tychsen skrev:
> Ja, porresuppe! Lyder sku godt..
>
> Nogle opskrifter?
Jeg plejer at bruge løg, hvidløg, kartofler og timian (og porrer
seføli), skåret i mindre stykker og kogt, til de kan blendes. En
suppeterning og en kvist løvstikke skader heller ikke.
Venlig hilsen Dikte
| |
B. Nice (29-07-2006)
| Kommentar Fra : B. Nice |
Dato : 29-07-06 15:17 |
|
On 29 Jul 2006 05:25:07 -0700, "Tychsen" <mtychsen@hotmail.com> wrote:
>Jeg har 3 porrer til overs fra vi lavede tærte.
>
>Hvad skal vi bruge dem til? Vi mangler mad til i aften, så kunne man
>ikke lave noget ud af dem?
Farserede porrer. Mmmm.
| |
Max (29-07-2006)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 29-07-06 18:08 |
|
Hej
> Farserede porrer. Mmmm.
Ja, med brun sovs og nye kartofler :)
Mvh Max
| |
Max (29-07-2006)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 29-07-06 18:09 |
|
Hej Tychsen
> Jeg har 3 porrer til overs fra vi lavede tærte.
>
> Hvad skal vi bruge dem til? Vi mangler mad til i aften, så kunne man
Flæk dem i 4 stykker på langs og vikkel bacon om og
grill dem sammen med nogle ribeye bøffer.
Mvh Max
| |
Ole Larsen (29-07-2006)
| Kommentar Fra : Ole Larsen |
Dato : 29-07-06 20:21 |
|
Tychsen skrev:
> Jeg har 3 porrer til overs fra vi lavede tærte.
>
> Hvad skal vi bruge dem til? Vi mangler mad til i aften, så kunne man
> ikke lave noget ud af dem?
>
Forlorne ål: paneres og steges
--
Med venlig hilsen, Ole Larsen.
New Images And Design, june 2006
http://Olelarsen.eu/
http://home.tiscali.dk/muggler
| |
Bjarne Jensen (29-07-2006)
| Kommentar Fra : Bjarne Jensen |
Dato : 29-07-06 23:44 |
|
On 29 Jul 2006 05:25:07 -0700, "Tychsen" <mtychsen@hotmail.com> wrote:
>Jeg har 3 porrer til overs fra vi lavede tærte.
>
>Hvad skal vi bruge dem til? Vi mangler mad til i aften, så kunne man
>ikke lave noget ud af dem?
Marinerede porrer
4-5 rensede porrer
Marinade:
3 spsk god olivenolie
2 spsk hvidvinseddike
1 tsk dijonsennep
1 fed finthakket hvidløg
1 spsk estragon
salt og peber
Skær porrerne i ca. 10 cm lange stykker og kog dem i letsaltet vand
6-8 min. (de skal være møre, men ikke udkogte). Lad dem dryppe af i en
sigte.
Læg de varme el. lune porrer på et fad og dryp marianden over.
En porreklassiker - server dem som en forret med brød til eller som
tilbehør, fx til koteletter.
/Bjarne
| |
|
|